Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyi gyakori, hogy egy 23 év körüli nő azért szingi, mert olyannal már nem kezdene párkapcsolatot, akivel semmi esélyt nem látna házzasságra a későbbiekben?
Én világ életemben csak olyannal jöttem össze, akit el tudtam volna képzelni férjemként is. Ezért volt eddig csak 1 kapcsolatom és ezért vagyok több mint 1 éve szingli (bár tavaly nemis akartam pasit, csak bulizgattam). Sosem értettem ezt az "elvagyok vele, de csak addig, amíg nem találok jobbat" hozzáállást. Az ilyen emberekben semmi tartás, semmi önbecsülés? Én úgy tervezem, hogy a következő ember, akivel összejövök, már a férjem lesz :)
21L
Volt már 2 hosszú párkapcsolatom, az 1. az tipikis 1. szerelem volt, ott még nem zavart, hogyha nem lesz belőle házasság. A 2.-nál láttunk esélyt házasságra.:)
Csak olyat pedig nagyon nehezen találok, akivel látok akár parányi esélyt is a házasságra.
#3 még akivel most összejönnék azzal is csak 26-27 éves koromban házasodnék, szigorúan csak pár évvel idősebb férfival.
Azért abban a korban már sokan házasodnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!