Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyi gyakori, hogy egy 23 év körüli nő azért szingi, mert olyannal már nem kezdene párkapcsolatot, akivel semmi esélyt nem látna házzasságra a későbbiekben?
#9 hát erre gazdasági diplomával és 2 nyelvvizsgával inkább nem mondok semmit, szomorú ha valakinek a család mellett a karrier nem megy. nekem max akkor nem, mikor még a gyerekek kicsik.
#10 ha most, 23 évesen megismerkednék azzal a személlyel, akkor leghamarabb 26 évesen házasság és leghamarabb 28 évesen 1. gyerek.
Nem tudom hányan lehetnek, de ez egy jó hozzáállás.
Kiélted amit egy párkapcsolatból ki lehetett, most már nincs szükséged próbálkozásokra, tudod mire van szükséged, és csak azzal éred be! Legjobb gondolkodásmód szerintem!
Meg aztán a szingli az annyit jelent, hogy ha szükségleteid kívánják, akkor egyéjszakás-szexkapcsolat stb is belefér, bármi ami komolytalan, de a test kívánja. Mindened megvan, ha kellene.
#9-es nem azt mondta,hogy nem menne neki, hanem nem vágyik rá.
Én sem vágyom családra egyáltalán, és gyereket sem szeretnék. Nem azért, mert karrierre vágynék, egyszerűen csak nem szeretem a gyerekeket.
Mindettől függetlenül teljesen rendben van,ha más nők 26-30 éves korukban házasságra és gyerekre vágynak. Nem vagyunk egyformák, ennyi az egész.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!