Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Átlagos lányként hogyan lehet kitűnni a tömegből?
Figyelt kérdés
Nem vagyok fullos csaj, de még csak formás se... 159 centivel 40 kg.
Ez minden csak nem nyerő kombináció.
Milyen külsőt kéne elérnem, hogy felfigyeljenek rám a férfiak, elsősorban ne szex céljából?
2017. okt. 30. 15:38
11/14 anonim válasza:
Ha nem akarod hogy a férfiak szex céljából figyeljenek fel rád,akkor ne a külsőddel akarj kitűnni..inkább a személyiségeddel :)
12/14 anonim válasza:
ez így elég kevés infó, egy fotó többet segítene !%%!!
13/14 anonim válasza:
Nem azért, de nem érted a dolgokat...
Akire felfigyelnek, arra szex szempontjából. Legalábbis ha az öltözködésével, kihívó viselkedésével akar kitűnni.
Ha azt akarod hogy megjegyezzenek, de ne a tested, akkor legyen személyiséged, legyél nyitott és mosolyogj bátran. Sőt, ha te magad is vicces vagy, az nagyon nagy előny.
Mellesleg mi baj egy alacsony és vékony lánnyal/nővel?
Én szeretem a fajtádat. Olyan kis törékeny, aranyos , esetenként szexi, de mindenképp vonzó típus.
14/14 anonim válasza:
Nincs ezzel az adottsággal semmi baj. Ott van pl. Kapás Boglárka, ő is hasonló és egy fél ország oda van érte...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!