Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire gáz, ha 32 és fél éves férfiként van jobb fajta 7 éves autóm, elég jól öltözöm, külsőre is bő átlag vagyok, albérletben élek, rendes bő átlagos keresetet biztosító állással rendelkezem és 3 havonta más barátnőt viszek fel?
Ha neked ez a szint így megfelel, ki ítélkezhetne? :)
Ezzel együtt megosztom veled a véleményem, mert a kérdés kiírása/megfogalmazása azt sugallja nekem, hogy ezzel te magad sem vagy maradéktalanul elégedett...
Ha MAJD pár éven belül családot, gyereket szeretnél (nem muszáj egyébként, de hátha) és azt nem úgy, higy az aktuális d..gnivaló macád bejelenti, hogy hopp terhes lett :) akkor gondold végig neked mennyi idő kellene:
- udvarlásra, járásra
- összecsiszolódásra, együttélés kipróbálására
- eljutni addig, hogy szeretnél hosszabb (= évek!) távon is emellett a nővel élni, esetleg megfogslmazni és/vagy hivatalossá is tenni az elköteleződést (jegyedség, házasság, hivatalos együttélés, ha ezek értéket jelentenek számotokra)
- közös gyerek utáni vágy és a “próbálkozás”’időszaka (30 feletti nőnél lehet, hogynez sem 1-2-3 hónap- tudtad, hogy a nagy átlag fél év felett van, de ebben a 15 éves termékeny kisebbség is beleszámít?)
... az olyan “zavaró” mellékkörülményeket, mint a számotokra megnyugtató biztos egzisztencia megteremtèsét (kindk mi a szintjen tényleg, de értelmes ember tartalékol a babás időszak jövedelemkiesésére stb).
Az átlagnak ez beletelik azért alsó hangon is 1-2-3 évbe és akkor rendelkezik valamivel, akivel te jelenleg sajnos nem: potenciális szerető partnerrel és szilárd elhatározással efelé....
Persze alakulhat másképp is.
Tudod 40 éves elvált nő, anya vagyok- épp újra társkereső... és valahol megrémiszt és elszomorít, hogy 45 feletti (!) férfiak tömegeinek jut most eszébe családot alapítani, de azért olyannal, aki szellemileg és egzisztenciálisan is társ (meg jó nő is :)- nyomulnak ezerrel rám és nem értik, higy miért nem vagyok szingli értsd se kutyám, se macskám mint nekik és nem rohanok trendi rozézni munka után, mert beszedem a gyereket edzésről...
Elfancsalodik a képük, hogy nem szülnék már és sajnos nem mindig tartom a véleményem véka alatt, hogy ennek is megvan az ideje és az egyik nemnél sem 40 meg 45 felett van általában...
(a normálisabbja meg nem akar szeretőt tartaani majd 48 évesen, amikor kikészül a kialvatlanságtól a totyogó mellett és belepusztul a szellemi sivárságba/távolságba a korahuszonéves ifjúfeleség mellett...
Szélsőséges példa tudom, de most ezt tapasztalom magam körül az intelligensebb, tanultabb rétegben azoknál, akik éltel bele a partyvilágba 40 évesen is.
...kicsit sem gondolom, hogy én lennék a nagyobb hendikepes gyerekkel, rendezett körülményekkel, normális külsővel :D
#11 Nem a melledről kértem képet ? Nem emlékszem már. Túl sok bennem a tesztoszteron, hamar felejtek.
Nos öreg, neked meg azt tudom mondani, hogy akkor nem értem mi a kérdésed célja. Teljesen frankó vagy, így ahogy vagy. Hidd el, minél több nőd van, annál jobb. Ha komolyat szeretnél, ráérsz még vele vagy 5-10 évet, de nagy csalódás lesz. Pláne, hogy a legtöbb bringa akar kölköt tőled, pláne ha alfa vagy.
Családban gondolkozni akkor kell, ha akarsz családot. Nincs korhoz kötve.
De ha neked a "jobb" az, hogy nem állapodsz meg, akkor miért akarod magadra erőltetni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!