Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az hogy még az átlagos nőknek is nagy igényeik vannak?
NEM PROVOKÁCIÓ!!!
De nőként elszörnyülködöm, hogy ugyan diplomás, viszont külsőleg nagyon átlagos vagy átlag alatti, gyerekes, folyamatosan okoskodó nőknek mekkora elvárásai vannak.....
Ismerek néhányat, akik elvárják hogy a legmenőbb panorámás Budai étterembe vigye őket a pasijuk, megszabják hogy szülinapra, évfordulóra, névnapra milyen ajándék jár nekik és ha valamit nem kapnak meg akkor számon kérik..... hihetetlen.
Az hogy egy bombanőnek extra igényei vannak, cserébe ő a testét és a bomba külsejét adja arra még azt mondom h oké.
De amikor gyerekes, okoskodó, bérben sem kiemelkedő, és külsőleg is átlagos vagy alatti nőknek is ilyen nagy elvárásaik vannak akkor lesek hogy de hát mire fel?!
Nem értem nőként ezeket a nőket, hogy miért nem néznek tükörbe
Én azt nem értem, hogy ez miért baj bárkinek is. Éljenek úgy, ahogy akarnak.
Rengeteg pasas van ezen az oldalon is, akik azt hiszik, hogy a pénzen majd vehetnek maguknak jó barátnőt.
Ezek a típusú nők nekik valók. Találkozik a kereslet és a kínálat.
Ez neked nőként is nagyszerű, mert kétlem, hogy olyan férfira vágysz, aki ennyire papucs és ilyen nőre vágyik.
Továbbá számomra is remek ez, mert semmi kihatása nincs ennek a normális nőkre, akikkel nyugodtan belemehetek komoly kapcsolatba.
Már megint hímneműként belebújtál női szerepbe és itt rinyálsz?
https://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__tarsk..
Akkor inkább operáltasd át magad nőnek, ha ennyire nőnek érzed magad!
Hát a gyerekes (gyerekkel rendelkező) nőknek nem igen vannak elvárásaik, azok durván leadnak az igényeikből, mert a kutyának sem kellenek gyerekkel.
"Ismerek néhányat, akik elvárják hogy a legmenőbb panorámás Budai étterembe vigye őket a pasijuk"
Kit ismersz te? Te jó ég, nem ezen a földön élsz. Szerintem valami trollkodó pasi vagy
6-os ezt jól benézted :D :D :D
Ezt a kérdést nem én írtam ki. És a mostanit is csak azért írtam ki, mert egyik rokonom jól rácseszett egy teljesen átlagos (vagy inkább alatti) nővel..... mivel az egekben voltak az igényei.
Mindenkinek olyan igenye van, amit akar.
A noismerosodnek nem kotelezo osszejonni azzal a pasival. Racseszett, mert nem kapta meg aZt a not? Es? Talan alanyi jogon jar neki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!