Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan lehet nem helyes közmunkás fiataloknak átlagos barátnőjük ha a nőknek a külső és az egzisztencia számít?
Egy hivatalban dolgozok és 6 közmunkás férfit foglalkoztatunk.
Ezek a fiatalok egyáltalán nem helyesek szerintem. Macisok vagy kopaszodók stb. Ezek közül egynek nincs barátnője a többinek van. Tök aranyos átlagos lányok. Nem értem ez hogy lehetséges ugyanis itt az ilyen pasikat halálra ítélik nők terén
Az az aranyos csaj szerintem nem üti meg sokunk inger küszöbét,szürke kisegér aki vagy dagadt vagy alaktalan,farmer póló rövid hajjal.
Köszi meghagyom nekik ôket.
Osztom a 3-as véleményét az "aranyos csajokról"+ 30 évesen már nem fiatal valaki és ha ennyi idősen csak azt tudja felmutatni,hogy közmunkás akkor magára vessen.Tényleg fiatalon 18 éves kor alatt tanulni kellett volna,legalább egy nyomorult szakmát,és nem a lábukat lógatni,most meg sírni,hogy csak ronda nő jut nekik.Nem fogta őket vissza senki attól hogy leérettségizzenek,főiskolára menjenek.Mindenki a maha sorsának kovácsa, ha ezt vetették,arassák le ezt és ne sírjon a szájuk.Te pedig értsd meg,hogy a közmunkádnak álmában sem lesz csinos,mások által is csinosnak mondott barátnője,csak olyan,aki neki,hozzáképest "aranyos" ,tehát egy közmunkás,vagy egy cigány nő,és ne kérdezgesd minden héten.
19/L
Ahogy utolsó mondja,totàl igaza van,piacképes szakma kellene nem beletörôdni,de aki ilyen az vessen magàra keressen egy dagadékot aki el van,mert egy csinos nô nem fog veled leàllni,aki fodràszhoz,kozmetikushoz jàr,edz,odafigyel a kajàra plusz nõies cuccokat hord.
Na oket felejtsd el.
Lehet minket lepontozni
29F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!