Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért tanácsolják egyesek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért tanácsolják egyesek azt, hogy előszőr egyedül legyek boldog aztán keressek társat?

Figyelt kérdés

Nem tudom megérteni az ilyen embereket az oké, hogy ők egyedül is eltudnak lenni, de minek erőltetik rá ezt a másikra? Vannak akik egy jó párkapcsolatban tudnak boldogok lenni. Ezzel mi a gond? Nem a megváltást keresem, hanem szeretnék valakit szeretni és boldog lenni mellette. És nem is vagyok párkapcsolat függő, mert megválogatom kivel legyek együtt.

Azt bírom a legjobban mikor egy párkapcsolatban élő mondogatja ezeket az okosságokat. Általában, ha az embernek van párja, akkor nem, hogy boldogabb, de sok közös programot tudnak csinálni, izgalmasabb az életük, egyedül nem az igazi. Persze barátokkal is lehetne, de nincs sok barátom és ők is ritkán érnek rá.

2018. márc. 31. 07:10
1 2 3 4
 1/31 anonim ***** válasza:
80%

Én azért gondolom így, mert ha egyedül rosszul érezzük magunkat, akkor csak belekapaszkodunk egy (rossz) kapcsolatba, és ez a baj. Mert így már nem tudjuk elengedni mikor el kéne, vagy küzdünk egy semmit nem érő kapcsolatért. Csupán azért mert szívesebben vagyunk egy tűrhető kapcsoltban, ahol pl eljárunk ide oda, mint egyedül, mert jaj mi lesz akkor.

Ezért kell az, hogy szeressünk egyedül lenni. Együl is járjunk el és tudjunk mit kezdeni magunkkal.

2018. márc. 31. 07:29
 2/31 anonim ***** válasza:
70%

Még mindig én:

Meg ha egyedül boldogok vagyunk akkor rájövünk hogy mi is hiányzik nekünk. Lehet nem az kell hogy legyen párunk.

Mert lehet csak a szex hiányzik, vagy lehet csak egy túrapartner

2018. márc. 31. 07:31
 3/31 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem ezt úgy értik, hogy ha rendben vagy magaddal, elégedett vagy, van önbizalmad, tisztában vagy az erősségeiddel és a gyengeségeiddel, vannak céljaid, akkor nagyobb eséllyel lesz kiegyensúlyozott, boldog párkapcsolatod. Persze ha a megfelelő emberrel vagy. Én legalábbis így értelmezem.
2018. márc. 31. 07:32
 4/31 anonim ***** válasza:
100%

Vagy beszélgetőtárs.

De ezek mind megoldhatók párkapcsolat nélkül pl egy baráttal. És akkor már mindjárt mást kell keresned mint korábban hitted.

2018. márc. 31. 07:33
 5/31 anonim ***** válasza:
85%

Mert ha csak egy kapcsolatban tudsz boldog lenni,akkor annak elvesztése a boldogság elvesztését is jelenti. Ennek két következmébye lehet: boldogtalan leszel,mert nincs párod,ami oda vissza hat,mert nem igazán imponáló egy olyan ember,kinek szeméből a szomorúság,bánat tükröződik,így pedig nem is igazán kapsz párt.

A másik,hogy elkezded hajtani a boldogságot,vagyis a párkapcsolatokat,görcsösen párt akarsz keresni,hogy boldog légy. Ez pedig meglátszik és szintén negatív kihatással lehet a párkeresésre.

Azok kik egyedül is boldogak,nem fojtjâk meg párjukat szeretetükkel,nem esnek depresszióba egy szakítás után,nem válnak reményvesztetté és nem úgy tekintenek egyedül töltött éveikre,mint életük legszörnyűbb fejezetére. Egy olyan személy ki egyedül és képes boldog lenni,képes értékelni az,élet apróbb örömeit,képes lesz teret adni párjának,úgy,hogy eközben boldog legyen.

Ezek csak nagy vonalakban felvázólt külömbségek,nem azt jelenti,hogy mindenki ilyen,avagy hogy pont te is ilyen vagy. Ez pusztán elméleti síkon való szemléltetés akar lenni.

Nem erőltetek senkire semmit,ha tanácsot kér valaki tőlem,akkor szintúgy azt mondanám,hogy tanuljon meg egyedül boldog lenni előbb,de ez nem jelenti azt,hogy ha nem így cselekszik,akkor én most "megtérítő hadjárat"-ba kezdek.

2018. márc. 31. 07:40
 6/31 anonim ***** válasza:
100%
Mert ha egyedül nem tudsz boldog lenni, akkor mindig a társadtól fogod elvárni, hogy boldoggá tegyen. Márpedig az túl nagy feladat bárki számára, bármennyire szeret is, nem fogja tudni teljesíteni. Ha igazán szereted, akkor ne tegyél ekkora terhet a vállára, annak nem lesz jó vége. Ne mankónak használd őt, hanem állj szilárdan a saját lábadon, és olyan társat keress, aki szintén szilárdan áll a saját lábán, akkor fogtok tudni együtt menni a boldogság felé.
2018. márc. 31. 07:47
 7/31 anonim ***** válasza:
11%
Ez csak egy értelmetlen bullshit, amit ilyenkor mondogatni szoktak, ha értelmesebb mondanivaló nem jut eszükbe. Ne foglalkozz vele, élj úgy, ahogy te jónak látod!
2018. márc. 31. 07:53
 8/31 anonim ***** válasza:
55%
Aki csak párkapcsolatban érez boldogságot, az támaszkodik. Ha pedig elmegy a támasz, összedől. Az egészséges, felnőtt ember törekszik a párkapcsolatra, de nélküle is egész.
2018. márc. 31. 08:00
 9/31 A kérdező kommentje:
Nem várom el a másiktól a boldogságot, mivel egy rendes párkapcsolatban ez magától jön, mivel szeretni és szeretve lenni egy nagyon jó érzés, amitől az ember boldog lesz. Nem arra szoktam fokuszálni, hogy mi lesz, ha utána egyedül leszek, mert ha sokszor ezen lovagolnék, akkor lehet emiatt veszteném el a társamat. Nem azt mondom, hogy nagyon boldogtalan és depressziós vagyok, hanem most hogy egyedül vagyok egy nagy mókus kerék az életem és ez nem tesz boldoggá. Lehet azt mondani, hogy keressek hobbit meg járjak emberek közé, de ez is egyedül elég sivár. Próbálkoztam már egyedül eljárni és hobbit találni, de egyik se tetszett, ezért jöttem rá arra, hogy nekem csak egy szervetnivaló barátnő kell.
2018. márc. 31. 08:04
 10/31 anonim ***** válasza:
53%

Én, egyedül soha nem tudtam boldog lenni. Egyedül boldog lennék, minek kéne pár??

Egyedül, semmi motiváció semmire.

2018. márc. 31. 08:38
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!