Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Szerintetek a nők mekkora...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek a nők mekkora része marad örökre egyedül? Miért? Kinek a "hibája"?

Figyelt kérdés
2018. márc. 30. 22:48
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
55%
Há' kijé lenne, he? Há' Orbán Viktoré! Ki másé?
2018. márc. 30. 22:50
 2/21 anonim ***** válasza:
82%

Ha elviselhetetlen, rossz, gonosz személyisége van, akkor magának köszönheti, bár pont az ilyen ismerőseim vannak mindig kapcsolatban.

Van, aki pedig saját döntéséből marad egyedül, vagy túl válogatós, esetleg nincs szerencséje.

2018. márc. 30. 22:50
 3/21 anonim ***** válasza:
71%

A Sorosé.

Amúgy meg, ha én egyedül maradok, nem fogok érte mást hibáztatni, mint önmagamat.

2018. márc. 30. 22:52
 4/21 anonim ***** válasza:
36%

mivel itt a faluban 45-tel is sikerült már macskát elütnöm (konkrétan bevetődött a hátsó kerék alá)

ebből jön hogy sok a macska

akkor viszont nem kevés

így hát van regeteg

ezért lehetnek egyedül élő nők

és ez arra enged következtetni hogy a nők egy része egyedül él

számuk pedig pont kétszer annyi mint a fele

2018. márc. 30. 23:00
 5/21 anonim ***** válasza:
42%
Én azt gondolom hogy nagyrészt mindenki a saját hibájából marad egyedül.
2018. márc. 30. 23:01
 6/21 anonim ***** válasza:
100%

37%

Csak mert! és az övék, mert válogatnak.

2018. márc. 30. 23:15
 7/21 anonim ***** válasza:
80%
Gyerekkoromóta tudtam, hogy nehéz lesz pàrt talàlnom és beigazolódott. Későn érő típus vagyok. Agyilag és testileg is.kb - 5 év. A hetekben döntöttem el, hogy nem görcsölök. Egyedül maradok pont.
2018. márc. 30. 23:23
 8/21 anonim ***** válasza:
81%

Miért lenne ez hiba?

Voltam házas, elváltunk. Közös megegyezéssel. Gyerekem van. Akárkivel nem fogok összejönni, csak hogy legyen valaki, mert tisztelem annyira a saját gyerekemet hogy nem akarom hogy jöjjenek-menjenek az életében a "bácsik". Ha találok olyat akivel nem csak a kölcsönös vonzalom klappol hanem tudom hogy a gyerekemet is el tudja fogadni, pláne megszeretni,akkor talán lesz párom. Ha nem, akkor egyedül maradok. Nem gondolom, hogy ez bárkinek is a hibája lenne. Én egyedül is harmonikus életet élek. Egy társ ezen sokat színesítene, de nélküle is elvagyok.

N 40

2018. márc. 30. 23:32
 9/21 anonim ***** válasza:
68%

Mi a vegleg?

40-60-80 evig?

Mindenki. Mert a nok tovabb elnek, es a hagyomany szerint idosebb parjuk kihal melloluk.

2018. márc. 31. 00:02
 10/21 anonim ***** válasza:
8%
Ha rajtam múlna tőllem az összes, beképzelt, hü*ye magyar nő egyedül maradhatna. :D Ehhez csak az kellene, hogy kolllektíven hátat kellene fordítani nekik és nem a seg*üket nyalni. :) 40F
2018. márc. 31. 00:05
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!