Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek a nők mekkora része marad örökre egyedül? Miért? Kinek a "hibája"?
Ha elviselhetetlen, rossz, gonosz személyisége van, akkor magának köszönheti, bár pont az ilyen ismerőseim vannak mindig kapcsolatban.
Van, aki pedig saját döntéséből marad egyedül, vagy túl válogatós, esetleg nincs szerencséje.
A Sorosé.
Amúgy meg, ha én egyedül maradok, nem fogok érte mást hibáztatni, mint önmagamat.
mivel itt a faluban 45-tel is sikerült már macskát elütnöm (konkrétan bevetődött a hátsó kerék alá)
ebből jön hogy sok a macska
akkor viszont nem kevés
így hát van regeteg
ezért lehetnek egyedül élő nők
és ez arra enged következtetni hogy a nők egy része egyedül él
számuk pedig pont kétszer annyi mint a fele
37%
Csak mert! és az övék, mert válogatnak.
Miért lenne ez hiba?
Voltam házas, elváltunk. Közös megegyezéssel. Gyerekem van. Akárkivel nem fogok összejönni, csak hogy legyen valaki, mert tisztelem annyira a saját gyerekemet hogy nem akarom hogy jöjjenek-menjenek az életében a "bácsik". Ha találok olyat akivel nem csak a kölcsönös vonzalom klappol hanem tudom hogy a gyerekemet is el tudja fogadni, pláne megszeretni,akkor talán lesz párom. Ha nem, akkor egyedül maradok. Nem gondolom, hogy ez bárkinek is a hibája lenne. Én egyedül is harmonikus életet élek. Egy társ ezen sokat színesítene, de nélküle is elvagyok.
N 40
Mi a vegleg?
40-60-80 evig?
Mindenki. Mert a nok tovabb elnek, es a hagyomany szerint idosebb parjuk kihal melloluk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!