Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Szerintetek a nők mekkora...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek a nők mekkora része marad örökre egyedül? Miért? Kinek a "hibája"?

Figyelt kérdés
2018. márc. 30. 22:48
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
29%

8-as:

Ha jönne Ryan Gosling vagy Chris Hemsworth, és felkinálkoznának, szerintem mindegy lenne neked, hogy milyen a személyiségük. :D Ez csak álszenteskedés, vagy valójában már nem akarsz senkit és hárítasz. :)

2018. márc. 31. 00:11
 12/21 anonim ***** válasza:
71%

"tőllem"

Nos, mivel ezt leirtad, biztosithatlak, suttyo parasztokkal ossze sem jonnek. 😂😂😂😂😂

2018. márc. 31. 01:18
 13/21 anonim ***** válasza:
24%
#11: Chris Hemsworth állítólag nagyon jó arc, és külsőre a tökéletes férfi megtestesítője, szerintem nincs olyan egyedülálló nő, aki nemet mondana egy randira vele.
2018. márc. 31. 04:49
 14/21 anonim ***** válasza:
67%

Örökké egyedül fogok maradni. Ez nem hiba, hanem döntés.

A házas barátnőim munka után gyerekkel veszekednek, főznek, büdös zoknit mosnak, pakolnak, este 9-kor még mosogat. Aztán 9.10-kor színlel egy orgazmust.

Én elmegyek egy kávét inni valakivel, beülök fodrászhoz, körmöshöz, vagy vásárolgatok. Elmegyek futni vagy kondizni, vagy amihez kedvem van. Este filmet nézek, olvasok, és kipihenten kelek reggel. Egyszer pakolok össze egy héten, és rend van.

Ha szexet akarok, akkor elmegyek randizni: udvarol, kényeztet és 5 percnél többet szán a dugásra a pasi. Többnyire élvezem is.

Hülye lennék ezt arra cserélni.

2018. márc. 31. 07:18
 15/21 anonim ***** válasza:
100%

szerintem jó nagy része. sok ilyet ismerek, meg sok olyat, aki nagy nehezen szedett össze egy gyereket 40 körül, mert egész életében egyedül volt.

szerintem a bántalmazó szülők gyerekei küzdenek ilyesmivel. Akinek gyerekkora óta rombolták a személyiségét, az önbizalmát, az egyszerűen nem tud kapcsolatokat teremteni. Nem arról van szó, hogy rossz, gonosz, hisztériás ember lenne, egyszerűen nincsenek meg a megfelelő receptorai.

2018. márc. 31. 10:46
 16/21 anonim ***** válasza:
52%
Mindenki önmaga legnagyobb ellensége. Mi más lehet az akadálya mint az, hogy ő valamiért gátolja magát, vagy nem akarja? :) hm?
2018. márc. 31. 15:44
 17/21 anonim ***** válasza:
34%
11-es tévedsz. Az ilyen pasik nem lennének hozzám valók és nem is érdekelnek. Nekem minőségi kapcsolat kell, ahogyan a saját lelkemen is dolgoztam egész életemben, olyan embert szeretnék magam mellé aki hasonló ebben. Amúgy a volt férjemmel is megvolt az összhang,házaspárként mindketten elrontottuk, de a mai napig emberileg, barátilag sokat jelentünk egymásnak. Tudom, nehéz elhinni, de van aki belsőre válogatósabb, mint külsőre.
2018. márc. 31. 19:53
 18/21 anonim ***** válasza:
48%
Azért mert már 30 felett rohadt nehéz ismerkedni, a nők nagy része már 26 éves korában teljesen kétségbeesik, hogy nem kell senkinek sem, és bezárkozik, meg el is fásul, mert azt látja, hogy a környezetében minden bányarémre nyomulnak a ffiak, csak ő rá nem.
2018. ápr. 1. 02:32
 19/21 anonim ***** válasza:
na utolsónál is ott a pont.
2018. ápr. 1. 08:01
 20/21 anonim ***** válasza:
#17: aha, mondod ezt te, aki külső alapján máris megítéltél valakit. K
2018. ápr. 1. 08:44
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!