Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek a nők mekkora része marad örökre egyedül? Miért? Kinek a "hibája"?
8-as:
Ha jönne Ryan Gosling vagy Chris Hemsworth, és felkinálkoznának, szerintem mindegy lenne neked, hogy milyen a személyiségük. :D Ez csak álszenteskedés, vagy valójában már nem akarsz senkit és hárítasz. :)
"tőllem"
Nos, mivel ezt leirtad, biztosithatlak, suttyo parasztokkal ossze sem jonnek. 😂😂😂😂😂
Örökké egyedül fogok maradni. Ez nem hiba, hanem döntés.
A házas barátnőim munka után gyerekkel veszekednek, főznek, büdös zoknit mosnak, pakolnak, este 9-kor még mosogat. Aztán 9.10-kor színlel egy orgazmust.
Én elmegyek egy kávét inni valakivel, beülök fodrászhoz, körmöshöz, vagy vásárolgatok. Elmegyek futni vagy kondizni, vagy amihez kedvem van. Este filmet nézek, olvasok, és kipihenten kelek reggel. Egyszer pakolok össze egy héten, és rend van.
Ha szexet akarok, akkor elmegyek randizni: udvarol, kényeztet és 5 percnél többet szán a dugásra a pasi. Többnyire élvezem is.
Hülye lennék ezt arra cserélni.
szerintem jó nagy része. sok ilyet ismerek, meg sok olyat, aki nagy nehezen szedett össze egy gyereket 40 körül, mert egész életében egyedül volt.
szerintem a bántalmazó szülők gyerekei küzdenek ilyesmivel. Akinek gyerekkora óta rombolták a személyiségét, az önbizalmát, az egyszerűen nem tud kapcsolatokat teremteni. Nem arról van szó, hogy rossz, gonosz, hisztériás ember lenne, egyszerűen nincsenek meg a megfelelő receptorai.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!