Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért tanácsolják egyesek azt, hogy előszőr egyedül legyek boldog aztán keressek társat?
Nem tudom megérteni az ilyen embereket az oké, hogy ők egyedül is eltudnak lenni, de minek erőltetik rá ezt a másikra? Vannak akik egy jó párkapcsolatban tudnak boldogok lenni. Ezzel mi a gond? Nem a megváltást keresem, hanem szeretnék valakit szeretni és boldog lenni mellette. És nem is vagyok párkapcsolat függő, mert megválogatom kivel legyek együtt.
Azt bírom a legjobban mikor egy párkapcsolatban élő mondogatja ezeket az okosságokat. Általában, ha az embernek van párja, akkor nem, hogy boldogabb, de sok közös programot tudnak csinálni, izgalmasabb az életük, egyedül nem az igazi. Persze barátokkal is lehetne, de nincs sok barátom és ők is ritkán érnek rá.
"Az boldogítana igazán, ha végre tetszenék egy nekem tetsző nőnek."
Magadnak már tetszel?
13-mas válaszoló vagyok, aki 30 évesen egyedül volt és kaptam folyamatosan ugyanezeket a nagy okosságokat, amiket a kérdező. Látom sokaknak nem tetszik a válaszom.
Jelenleg évek óta boldog kapcsolatban élek, és igen, boldogabb, kiegyensúlyozottabb vagyok, pusztán attól, hogy van velem valaki. Nem kellett megtalálnom a bölcsek kövét csak hogy legyen társam. Sőt, olyankor jött, amikor már nagyon kikészített a magány. Nem vagyok társfüggő, mindig több év volt egy-egy kapcsolat között, és sokáig bírtam, de évekig egyedül hát nem az igazi. Vagy ha ti olyan boldogok vagytok egyedül, miért vágytok társra egyáltalán.
Csak hiszitek, hogy erősek lennétek, ha évekig egyedül lennétek, miközben mások mind párban vannak. Nagyon rossz azt érezni, hogy nincs kivel megosztani a mindennapi élményeket, hogy nem számíthatunk igazán senkire, csak felszínesen. Nyilván, aki sosem volt huzamosabb ideig egyedül, az nem tudja ezt felmérni.
Mikor egyedül voltam, akkor is voltak hobbijaim, terveim, munkám és barátaim. Egyáltalán nem kellett jobb embernek, boldogabbnak lennem, csak hogy rám találjon valaki.
"Magadnak már tetszel?"
Ez pont akkora bullshit, mint az, hogy először egyedül legyél boldog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!