Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért tanácsolják egyesek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért tanácsolják egyesek azt, hogy előszőr egyedül legyek boldog aztán keressek társat?

Figyelt kérdés

Nem tudom megérteni az ilyen embereket az oké, hogy ők egyedül is eltudnak lenni, de minek erőltetik rá ezt a másikra? Vannak akik egy jó párkapcsolatban tudnak boldogok lenni. Ezzel mi a gond? Nem a megváltást keresem, hanem szeretnék valakit szeretni és boldog lenni mellette. És nem is vagyok párkapcsolat függő, mert megválogatom kivel legyek együtt.

Azt bírom a legjobban mikor egy párkapcsolatban élő mondogatja ezeket az okosságokat. Általában, ha az embernek van párja, akkor nem, hogy boldogabb, de sok közös programot tudnak csinálni, izgalmasabb az életük, egyedül nem az igazi. Persze barátokkal is lehetne, de nincs sok barátom és ők is ritkán érnek rá.

2018. márc. 31. 07:10
1 2 3 4
 31/31 anonim ***** válasza:
48%
"Csak hiszitek, hogy erősek lennétek, ha évekig egyedül lennétek, miközben mások mind párban vannak." - Több, mint 10 éve egyedül vagyok, és köszönöm, így is egész, csak azért, hogy legyen valakim, nem jövök össze senkivel, egy ideje már lehetett volna, de csak olyan, akivel nem működne, annak meg nincs értelme, ha nem tudom viszonozni más érzéseit.
2018. márc. 31. 15:57
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!