Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért nem fogadják el egyesek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem fogadják el egyesek a másik fél társkeresési igényeit?

Figyelt kérdés

Jó párszor érkezik olyan kérdés, hogy kit választana az ember és a kérdéshez raknak pár képet.

Ma jött egy kérdés, ahol 2 nő képe szerepelt, de a kérdésre ténylegesen válaszolók többségében le lettek pontozva. Egy olyan válasz, ami nem válaszolt a kérdésre, hanem egy attól teljesen független válasz volt, fel.

Talán tegnap jött egy kérdés Voksán Virággal kapcsolatban, hogy ki jönne vele össze. Azok a válaszok, amik arról szóltak, hogy valaki összejönne vele, le lettek pontozva. Azok a válaszok, amik szidták a nőt, fel lettek pontozva.

Ilyen kérdéseknél a nők miért érzik úgy, hogy le kell pontozni valaki válaszát, mert leírta a saját ízlését? Miért nem hasznosak ezek a válaszok a kérdés szempontjából? Miért hasznosabbak a beszólások?

#igény #társkeresés #társkeresési igények
2018. máj. 1. 19:50
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
88%

Én férfi vagyok, és baromira utálom az ilyen kérdéseket.

Mérhetetlenül gügye, infantilis dolognak tartom, hogy valaki képekre csorgatja a nyálát, ahelyett, hogy igazi emberekkel ismerkedne.

Oké, hogy van egy elképzelésed, hogy milyen barátnőt szeretnél, vagy milyen típus jön be, de legalább adhatnál egy esélyt a valóságnak is.

Na, ezért a beszólások.

2018. máj. 1. 19:55
 2/18 anonim ***** válasza:
15%

Egyet jegyezz meg kérdezõ,itt a GYK-n a 95% lelkibeteg nõ és pasi.

Ha céljaid vannak akkor te vagy..ci,ha kimered mondani hogy undorodsz a dagadtaktól és nem tûröd meg akkor neked esnek.

Ha lemered írni a véleményedet tàmadnak.

Itt a balkànon a lényeg àllj be a sorba és sodrodj az àrral.

Nem véletlen vagyok alacsony szàzalékon de tudod mennyire izgat?

Azok véleményére adok akik azzal rendelkeznek amivel én akarok.

2018. máj. 1. 19:56
 3/18 A kérdező kommentje:

#1: Én sem szeretek minden kérdést, de azokat nem nyitom meg és nem kezdem el őket a saját frusztrációm miatt pontozgatni negatívan. És nem is kezdek el senkit sem szidni.

Ezek a kérdések szimplán csak arról szólnak, hogy bejönnek e a képen szereplő nők valakinek vagy sem. Vagy melyik jön be jobban. Miért lenne ez nyálcsorgatás? Én is szimplán válaszolok, aztán lapozok. Nem csorgatom senkire sem a nyálam.

Miből gondolod, hogy a valóságnak nem adok esélyt?

#2: Ebben lehet valami. A kérdésem is ilyesmi helyzetekről szól. Ha valaki lemerte írni normálisan, hogy Voksán tetszik neki, le lett pontozva. De más jellegű kérdéseknél is láttam, hogy amikor valaki logikusan felépített egy választ vagy nem a tömeggel egyezett a véleménye, lepontozást kapott, míg a beszólások, sértegetések, önbizalomhiányos válaszok felpontozást.

2018. máj. 1. 20:01
 4/18 anonim ***** válasza:
71%
Én tegnap egy kérdésnél leírtam a férjem foglalkozását, erre ketten írták, hogy kamu, és lepontoztak. Tök hétköznapi foglalkozása van.
2018. máj. 1. 20:01
 5/18 anonim ***** válasza:
0%
Én ma írtam ahhoz a kérdéshez, hogy miért nem kérdeznek vissza a nők, és 3 perc múlva már 58%-on volt a válaszom, pedig semmi extrém gyűlölködés vagy csúnya dolog nem volt benne. Ellenben oldalak óta cincált két felhasználó egy harmadikat, aki leírta, hogy külföldi a párja.
2018. máj. 1. 20:08
 6/18 anonim ***** válasza:
14%

Pontosan kérdezõ.

Nekem is bejön a Voksàn Viràg féle mûnõk,mert ezekre gerjedek.

Azonnal lepontoznak.

Leírom hogy nàlam egy nõ nem hízhat mert undorodni fogok tõle és nem fekszek le vele többet,plusz leírom mit vàrok el egy nõtõl azonnal tàmadnak.

Mert nekik nem jut ki a minõségi élet minõségi dolgokkal,ezért ha valaki jobban el vagy vannak elvàràsai a frusztràciójukat itt élik ki rajtam rajtad meg aki màsabb.

2018. máj. 1. 20:10
 7/18 anonim ***** válasza:
87%

Te nem másabb vagy, hanem egy sutyerák gyökér. De jóvanaz.

2018. máj. 1. 20:14
 8/18 anonim ***** válasza:
0%

Tessék kérdezõ itt van 7-eske,pont errõl beszélek.

Ez a gond mostmàr làtod.

De érdekes én nem gyökerezem le akkor sem Mr Menõt.

2018. máj. 1. 20:37
 9/18 A legrosszindulatúbb ***** válasza:
92%
Engem nem túlzottan foglalkoztat, hogy kinek mi jön be. De ha már Vokság Virágra van kiélezve ez a kérdés is, nekem sem jön be. Merő PVC-tömb az egész csaj.
2018. máj. 1. 20:46
 10/18 anonim ***** válasza:
94%

Mert te leundorítózhatsz embereket, akiknek a testtömegindexük meghaladja az ingerküszöbödet, de nekem nem lehet a véleményem rólad az, ami? Fogadd el, hogy én másabb vagyok kicsit.

2018. máj. 1. 21:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!