Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért nem fogadják el egyesek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem fogadják el egyesek a másik fél társkeresési igényeit?

Figyelt kérdés

Jó párszor érkezik olyan kérdés, hogy kit választana az ember és a kérdéshez raknak pár képet.

Ma jött egy kérdés, ahol 2 nő képe szerepelt, de a kérdésre ténylegesen válaszolók többségében le lettek pontozva. Egy olyan válasz, ami nem válaszolt a kérdésre, hanem egy attól teljesen független válasz volt, fel.

Talán tegnap jött egy kérdés Voksán Virággal kapcsolatban, hogy ki jönne vele össze. Azok a válaszok, amik arról szóltak, hogy valaki összejönne vele, le lettek pontozva. Azok a válaszok, amik szidták a nőt, fel lettek pontozva.

Ilyen kérdéseknél a nők miért érzik úgy, hogy le kell pontozni valaki válaszát, mert leírta a saját ízlését? Miért nem hasznosak ezek a válaszok a kérdés szempontjából? Miért hasznosabbak a beszólások?

#igény #társkeresés #társkeresési igények
2018. máj. 1. 19:50
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
71%

Ez hogy jön a társkeresési igényhez?

Áruld el: miben befolyásolja a te életed, a párkeresési igényed, az egyéni ízlésed, vagy a dugási esélyeid Voksán Virágnál az, hogy 3 felhasználó lepontozott?

Mit befolyásol, hogy mennyi a százalékod?

Vagy mi változik attól, hogy két full egyforma csaj közül ki melyikre szavaz?

Semmit nem jelentenek ezek.

Miért veszed ennyire véresen komolyan?

Kapcsold ki a gépet és sétálj egyet. Varázslatos, orgona illatú este van, tart a majális, és tele a világ szerelemre vágyó emberekkel!

2018. máj. 1. 21:13
 12/18 A kérdező kommentje:

#4: Miért tartották kamunak?

#5: És most is lepontozták a válaszod. Pont erről beszéltem... Ennek mi értelme? Leírtad a tapasztalatod, ami kapcsolódik a kérdéshez és visszanézhető a kérdés is gondolom. Hogy nem hasznos a válaszod?

#6: Ezt a válaszod is lepontozták... Valamelyik lepontozó érintett megírná, hogy miért baj neki, ha valakinek Voksán Virág tetszik?

#7: Miért lenne sutyerák gyökér?

#8: Ez a válasz is miért lett lepontozva?

#9: Ez így okés és elfogadom. Azt nem értem, hogyha valaki negatív szöveggel (ahogy te is) leírja, hogy nem jön be neki, az miért lesz felpontozva és miért lesz lepontozva, aki leírja, hogy bejön?

#10: De, lehet. Ettől még az ő ízlése miért lesz rosszabb? Ha szerinte undorító valaki, akkor miért ne írhatná le? A túlsúlyosokról szóló kérdések alá csak azok írjanak, akiknek bejönnek?

#11: Engem az ok-okozati összefüggés érdekel és reméltem, hogy esetleg valamelyik érintett is megszólal. A való életben nincs különösebb gondom a társkereséssel és nem is tapasztalom azt, amit itt. A való életben, ha egy társaságban valaki azt meri mondani, hogy Voksán Virág bejön neki, akkor páran okézzák, mások meg elmondják, hogy nekik nem jön be. Itt viszont elég fura elutasítás van és szidás. Ez miért van?

2018. máj. 1. 21:31
 13/18 anonim ***** válasza:

Irigyek, azt hiszik ha egy pasinak tetszik egy náluk jobb nő máris el vannak nyomva és félre vannak tolva.

Pontosan tudom hogy a párom húzná Olivia Wilde-ot.... bakker ÉN IS, de ez nem jelenti azt hogy kevésbé szeret, hiszen attól még velem van és Olivia Wilde-al ellentétben engem meg is kaphat :D

2018. máj. 1. 22:35
 14/18 anonim ***** válasza:
58%
36%-os "mumkásságát" figyelem egy ideje. Azért írtam, hogy sutyerák gyökér, mert az. :) És ha kinézel a nagy empátiád mögül, amivel mindenkit megértesz, te is láthatod, hogy mekkora arrogáns fsz.
2018. máj. 1. 23:48
 15/18 A kérdező kommentje:

#13: Pacsi, ebben lehet valami. Amikor valami sztárról kérnek véleményt, aki a külsejéből ír, mindig jönnek a negatív válaszok. Amikor egy hétköznapi nőről raknak ki képet és negatív választ mer írni valaki, azonnal letépik a fejét. :D

A barátnőmnél ugyanez van. Tudja, hogy pár celeb bejön és ő is szépnek találja őket, de nem áll neki féltékenykedni. Ahogy én sem akadok ki, ha azt mondja, hogy xy izmos férfi színész jól néz ki. Nem értem az ilyen jellegű féltékenységet és irigységet...

#14: Fogalmam sincs a 36%-os válaszairól, de ennél a kérdésnél te voltál arrogáns :/ Mi vele a probléma pontosan?

2018. máj. 2. 01:13
 16/18 anonim ***** válasza:

Hagyd Kérdezõ csak errõl beszéltem,mocskolódni én is tudnék de nem teszem akkor sem,nem megyek bele mert annyira szóra sem érdemes,velem van elfoglalva és csak azt vàrja,hogy beugasson.

Ennyi telik tõle sutyeràk,gyökér, õ megmondta az vagyok kész.

Tudod szerintem õ személyesen Donald Trump,annyira szàmít a véleménye.

JA NEM.

Azt làtod hogy én még mindig nem mentem bele meddõ vitàba mert annyira érdekel a véleménye mint a segg lyuk.

2018. máj. 2. 05:48
 17/18 anonim ***** válasza:
0%
Irigység, frusutráltság, lelkibetegség. Sok nő és férfi így kompenzálja itt a komplexusát.
2018. máj. 2. 06:58
 18/18 anonim ***** válasza:

Undorítónak nevezni valakit csak úgy akármiért? Ez így rendjén van? Hát jó...

2018. máj. 2. 07:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!