Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen kifogásokat kaptál eddig arra, hogy miért nem kellettél a másik félnek?
Túl helyes vagyok hozzá.
(Nem vicc. Rendesen ki is akadt, mikor idővel végleg töröltem az életemből, annak ellenére, hogy volt pasija, aki nagyon féltekeny volt rám.)
Most csak azokat írom, akikkel legalább randi volt, mert a többi random visszautasítás nem maradt meg nagyon.
A 4. randi után bi csaj: "Neharagudj, úgy érzem a lányokhoz vonzódom inkább."
Aztán volt aki arra fogta hogy nem fér bele az idejébe.
Volt aki azzal indokolta hogy megijedt a szituációtól és hogy túl gyors.
Aztán 1-2 legyünk barátok is volt már. A vicc az egészben hogy mindegyikkel csókolóztam randi végén és úgy tűnt hogy többet akarnak.
"Miattad nem lehet jó a kapcsolatunk, te vagy a hibás"
Ezt kaptam meg rondább formában, miután megcsalt, mégis megpróbáltam vele, de nem ment, és ezerszer kértem hagyjon elmenni, mert nem tudok már benne bízni, és ezzel nem akarom bántani. Szóval kidobott, amikor ő úgy akarta, amikor neki már készenlétben volt egy újabb valaki.
"Nem tetszik a belsőd."
"Ez az én hibám, nem a tiéd."
"Szeretlek, de nem úgy." - De ő legalább korrekt volt, és megmondta, hogy nem képes szeretni, csak barátként. Amin őszintén szólva nem is csodálkoztam, bár mégis rettentően fájt.
Volt egy időszak, amikor olyanokat kaptam, hogy túl kedves vagyok, nem nézek ki elég jól, nem vagyok elég izgalmas. Meg a szokásos nincs meg a szikra.
A valós indok nagyjából tényleg az volt, amit mondtak. Nem találtak külsőre elég jónak vagy elég bunkónak. Ezen változtattam is, azóta jól mennek a dolgok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!