Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ha a férfiak számára a boldogs...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha a férfiak számára a boldogság mindig másik nővel szexelni, nekem viszont a boldogság szeretni egymást, és gyakran szexelni monogám módon egy életen át, akkor már fel is köthetem magam?

Figyelt kérdés
Ha a férfiak számára a boldogság mindig másik nővel szexelni, akár hazudozva, bánatot okozva, egy nő mellett pedig impotensek lesznek, nekem viszont a boldogság szeretni egymást, együtt építeni egy otthont és gyakran szexelni monogám módon egy életen át, akkor már fel is köthetem magam?
2018. márc. 9. 12:38
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
Nem, van egy rakás ilyen férfi is.
2018. márc. 9. 12:40
 2/15 anonim ***** válasza:
42%
Az én férjem pl nem csalna meg soha. Van ilyen is
2018. márc. 9. 12:43
 3/15 A kérdező kommentje:

Elérhetetlen a boldogság?

A férfiak párzanak, a nők sorsa a magány?

2018. márc. 9. 12:45
 4/15 anonim ***** válasza:
24%

Ki akarna egy olyan hisztis libát, mint te?

Akkor apádról is ez a véleményed?

Arra gondolom nem gondoltál, hogy annak is oka van, ha te csak szexre kellenél a férfiaknak.

Nem kéne általánosítani. Kérdésed b..romság!!!!

2018. márc. 9. 12:56
 5/15 anonim ***** válasza:
Selyemzsinór van eladó
2018. márc. 9. 14:03
 6/15 anonim ***** válasza:
54%
Macska van eladó
2018. márc. 9. 14:04
 7/15 anonim ***** válasza:
0%
Azok a csúnya kandúrok mindig félreduknak. Ilyet egy cicus sohasem tesz. Ebből következik, hogy minden kandúr homokos. Homofób vagy?
2018. márc. 9. 14:05
 8/15 anonim ***** válasza:
még ne..
2018. márc. 9. 14:05
 9/15 anonim ***** válasza:

Igen.

Szerencsére ez nehezen álna távolabb a valóságtól.

2018. márc. 9. 14:19
 10/15 anonim ***** válasza:
Gyakran szeretnék szexelni monogám módon egyetlen nővel, ha lenne ilyen. Öt éve volt utoljára hogy kedves megjegyzést kaptam egy nőtől. És kb azóta vágyom párra is. 23f
2018. márc. 9. 14:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!