Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ha a férfiak számára a boldogs...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha a férfiak számára a boldogság mindig másik nővel szexelni, nekem viszont a boldogság szeretni egymást, és gyakran szexelni monogám módon egy életen át, akkor már fel is köthetem magam?

Figyelt kérdés
Ha a férfiak számára a boldogság mindig másik nővel szexelni, akár hazudozva, bánatot okozva, egy nő mellett pedig impotensek lesznek, nekem viszont a boldogság szeretni egymást, együtt építeni egy otthont és gyakran szexelni monogám módon egy életen át, akkor már fel is köthetem magam?
2018. márc. 9. 12:38
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Like a kérdésnek, én is hasonló férfi vagyok. Épp most szívtam meg miatta megint. :D
2018. márc. 9. 15:06
 12/15 anonim ***** válasza:

Van egy csomó monogám, hűséges férfi.

Ahogy van egy csomó szexmániás, becstelen, hazug nő is.

Meg kell találni a hozzád illő társat, nem egyből nekiállni szidni az összes pasit a világon.

Kipróbáltad talán mindet, hogy ennyire tudod, milyen az összes?

Ha igen, akkor mi jogon várod el tőlük a monogámiát?

Ha nem, akkor milyen alapon becsmérelsz számodra ismeretlen embereket?

N

2018. márc. 9. 16:15
 13/15 anonim ***** válasza:

És szerinted a sok csúnya, szexmániás férfinak kivel van alkalmi kapcsolata? Mert szerintem nőkkel.

Férfiból, nőből is van ilyen is, olyan is. Hűséges és csapongó egyaránt. Ne általánosíts.

2018. márc. 9. 16:25
 14/15 anonim ***** válasza:

Szia,

Azért ne kösd fel magad, inkább az általánosításod akaszd szögre. Persze az emberfia belefut sokféle emberbe, de ha minden igaz előbb utóbb abba is akire vágyik.

Összefutunk? :)

2018. márc. 9. 17:13
 15/15 anonim ***** válasza:

Sosem akartam sok nővel szexelni.

Nem is szexeltem sokkal,impotens se lettem.

Csak egy olyan nőt keresek akivel társak lehetünk mindenben. A szex meg hab a tortán.

Én köthetem fel magam mert sajnos férfiként azt kell látnom hogy csak k@rválkodó, gonosz, rosszindulatú, manipuláló, hárpia nők vannak. Nem baj, végül is lassan úgy érzem előző életemben egy szemét nőcsábász voltam, ezért úgy gondolom most egy olyan lelket kaptam amivel csak szenvedés jár együtt.

Ma jött az elhatározás, a hobbijaimnak fogok élni és minél kevesebbet agyalni azon hogy mért nem találom a párom.

2018. márc. 10. 00:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!