Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti mit tennétek? Esetleg valaki, aki egyik-másik esetet választotta?
21 éves vagyok. Az átlagnál komolyabb felfogásom van. Nem a buli-pia-Balaton,hanem inkább a munka-jövő építése a célom. Szeretnék családot,gyerekeket,de nem 40 évesen. Van egy kapcsolatom,lassan 5 éve.
A lány is hasonló gondolkodás mint én. Külsőre magamat,és őt is inkább átlagon felülinek,mint alulinak tartom. Voltag gondok,de rendezőtött a lány minden téren odáig meg vissza van èrtem. Ő 22 éves.
A gond ott van,hogy én nem èrzem a szerelmet iránta,hanem valaki más iránt. De a másik lánnyal lehetetlen kapcsolatot kialakítanom. Lassan egy éve tart,fél éve szinte nem is láttam,csak 2x futólag. De akkor az a mellbevágó érzés jön.
A kérdésem lenne,hogy ki mit tenne?
Le lehetne ezzel a lánnyal boldogan élni egy életet?
Esetleg jobb lenne egy harmadikat keresni?
Az ismerkedéssel nem lenne problémám,de csax szexre nincs kedvem kapcsolatot keresni,hiába lenne.
Köszönöm előre is
A kapcsolatomban a probléma az volt,hogy több mint egy éve,megcsalt. Egyszer testi,és biztos érzelmek is voltak. Mikor kiderült számomra,volt egy kis szünet,de úgy gondoltuk,megér egy próbát. Belátta a hibát,és bármit megtenne,hogy jó legyen. Ezután jött nekem a másik lány.
Amúgy tudja,a másik lányt, nem ennyire részletesen,de tudja,hogy valami nem oké. Ennek ellenére is akarja velem
Köszönöm mindenkinek.
Esetleg valaki aki így vagy úgy,de döntött?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!