Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Exbarátom agesszív volt és idegbeteg hogyhogy rátalált a boldogság, a másik lányt miért nem bántja?
Az exbarátom nagyon csúnyán bánt velem sértegetett olyan dolgok miatt amin nem tudok változatatni, kiabált velem káromkodott, agresszív volt.
Folyton változott a hangulata, néha embertelenül bánt velem, megalázott. Többszőr csak úgy belémkötött ,én elég nyugodt természetű vagyok
Azonban fél éve új barátnője van.
Kihoztad belőle az állatot.
Én is voltam ilyen helyzetben. Az új csajjal már gyerekük is van.
Vagy az lehet, hogy az új lány többet tűr, vagy az, hogy jobban összeillenek, jobban megértik egymást, kevesebb köztük a feszültség, az új barátnő jobban tudja kezelni.
Én is elég idegbeteg voltam a volt barátom mellett, nem agresszíven, de azért észrevehetően. A férjem mellett 6 év alatt nem éreztem ezt a feszültséget, pedig köztünk is voltak konfliktusok, de teljesen máshogy kezeljük.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!