Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az igaz szerelem az, ha attól vagy boldog, ha a másik boldog. De mi van, ha másnak a karjaiban boldog?
Ha igazán szereted, megtanulod elengedni. És ez nem csak azt jelenti, hogy mehet Isten hírével, hanem a szívedből is. Nem kötődsz hozzá, mást keresel és mással próbálsz boldog lenni. Nem kötöd magadhoz sehogy sem, ha ő nem akarja.
Hidd el, boldog leszel majd mással aki megbecsül és téged akar. Most így érzed, de pár hónap múlva már könnyebb lesz, lehet hogy már csak nevetsz az egészen.
"ha TE is boldognak latod ot ... akkor mi a problema?"
Hát egyszerre örülök is, hogy boldog, de másfelől meg nagyon fáj, hogy ezt a boldogságot csak más tudja megadni Neki. Úgy próbálom magamra erőltetni, hogy végül is tőlem kapja a boldogságot azzal, hogy elengedtem... Erőltetett elmélet, de van jobb ötletetek?
nem kell boldognak lenned attól, hogy a szerelmed mással milyen jól megvan. hülyeség, ne bántsd magad ezzel.
"ES elvileg, ha TE is boldognak latod ot ... akkor mi a problema?"
azt, hogy elvileg. igazából a viszonzott szerelem tesz boldoggá (ebben a viszonylatban).
Szerintem a válaszolók egy része nem igazán érti a különbséget a szeretet, és a szerelem között. A szerelem szeretet, egy nagy adag önzéssel, és elvileg arról szól, hogy párt találsz magadnak(egy pár meg legjobb tudomásom szerint pont 2, és mivel magadnak akarsz párt találni, ezért az egyik nyilvánvalóan te vagy).
Ha meg mással boldog, miért kéne örülni? Pont, hogy borzasztóan szomorú, nagyon kevés az esély arra, hogy olyasvalakit találj, akit tudsz szeretni(nem tiniszerelemről beszélek, meg az első pár napról\hétről\hónapról), ha ez viszonzatlanul marad, akkor az egy rettenetesen rossz dolog.
Hát nem tudom. A feltétel nélküli szeretet (szerelem) épp arról szól, hogy engem az Ő létezése is boldoggá tesz - nem feltétlenül kell, hogy párkapcsolatban éljünk...
Nem mondom, hogy nem az a legboldogságosabb helyzet, ha az Ő arca a te arcod láttán derül fel. Ritkaság-boldogság. DE ha Ő mással boldog, akkor RÁD is vár még valaki-valahol, akit éppen-pont te tudsz majd boldoggá tenni.
Nagyon sokan azért 'halnak bele' a szerelembe, mert nem tudják, mi az. Én sem tudtam sokáig, de ma már tudom, hogy a 'normál' párkapcsolatok az igaz szerelem árnyékát sem súrolják...
Az Igazi létezik ;) Ha hiszel Benne, meg fog találni. Lehet, hogy nem most, lehet, hogy csak évek múlva, de a majdani boldogságodról most még semmit sem sejthetsz... Max. annyit tudsz tenni, hogy tanulj a csalódásokból, mert minden, ami most fájdalomként ér, az Igazira igyekszik felkészíteni téged.
(#5)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!