Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy tereljem el a gondolataimat?
ha ilyen probléma van, nem az a megoldás hogy eltereled a gondolataidat és úgymond hagyod az egészet
legalább beszéld meg a barátoddal, hogy mi a helyzet
ne csak elfordulj, ha valami zavar
Nem szeretnélek lehangolni, de ez a fiú nem szeret Téged.
Volt egy nagyon hosszú kapcsolatom. Fülig szerelmes voltam abba a srácba, mindig lestem, hogy hogyan járhatnék a kedvében stb. Nem volt titok egymás számára a jelszavunk. Egyszer belenéztem az üzeneteibe, mivel mondta, hogy egy nagyon-nagyon jó barátja ráírt (lány). Furdalt a kíváncsiság (na azután egyszer sem néztem bele, mert csak Nekem fájt a dolog). Közöttünk már szó volt az eljegyzésről is... x év után tudta pontosan, hogy mikor van az évfordulónk. Nos, amikor ez a lány megkérdezte, hogy hogy vagyunk, mióta vagyunk együtt, volt e már szó az eljegyzésről stb... kedves exem letagadta... Pár évet is letagadott :D :D Na, akkor kiakadtam. Majd ismét eltelt pár év. Meguntam, hogy lesz*r. Szakítottam Vele. Majd miután ez megtörtént, mindenki mondta nekem, hogy Én sokkal jobban szerettem Őt, Ő kb csak elviselt... Persze szerelmes fejjel mondhattak volna Nekem bármit... úgy sem hittem volna el.
A mostani párom totál oda van értem. Megbecsül és "csak engem lát". Örülök, hogy nem ragadtam meg egy olyan kapcsolatban, ahol csak Én szerettem... Szerintem Te is csak az idődet húzod.
N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!