Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Az igaz szerelem az, ha attól...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az igaz szerelem az, ha attól vagy boldog, ha a másik boldog. De mi van, ha másnak a karjaiban boldog?

Figyelt kérdés
Ha a szerelmünk tárgya valaki másnak a karjaiban boldog, akkor hogy tudjuk ugyan ezt megmagyarázni magunknak? Ti hogy vagytok ezzel? Mi a véleményetek, tapasztalatotok? Én próbálok erre ráhangolódni, miután elhagytak valaki másért, de elég nehezen tudok örülni a csillogó, gyönyörű, mosolygó szemeinek, mikor tudom, hogy épp vele volt és azért olyan boldog...

2015. máj. 12. 15:53
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Még valami. Ha egy szerelmet fájdalomként élünk meg, az igazából az egó akarása. Egyáltalán nem fog fájni, ha fel tudod emelni feltétel nélkülivé, amit érzel (valóban feltétel nélkülivé - azt hittem, erre vonatkozott a kérdés, alias IGAZ szerelem).

(#5, #10)

2015. máj. 16. 16:37
 12/13 anonim ***** válasza:

"Szerintem a válaszolók egy része nem igazán érti a különbséget a szeretet, és a szerelem között."

kíváncsi vagyok, a hétköznapokban mennyi hasznát veszi valaki, ha érti a különbséget két ilyen mesterségesen szétfacsart fogalom között.

vajon miért mindegy a párkapcsolatok sikeressége szempontjából, hogy az egyik partner pszichológus-e?

2015. máj. 16. 22:52
 13/13 anonim ***** válasza:

A 8-as nagyon jól leírta:"A szerelem szeretet, egy nagy adag önzéssel, és elvileg arról szól, hogy párt találsz magadnak(egy pár meg legjobb tudomásom szerint pont 2, és mivel magadnak akarsz párt találni, ezért az egyik nyilvánvalóan te vagy). "

Ezt tudományosan is alátámasztották,sajnos tényleg csak az önzésről szól,hogy a megfelelő egyedek (férfi+nő) megtalálják egymást,és szülessen utód(gyerek).Minden más csak körítés ebben a folyamatban.

2015. jún. 11. 09:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!