Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egyedül halok meg?
Sziasztok!
Morbid a kérdés igen. De nyilván a helyzetem nem ennyire rossz. 23 éves nő vagyok. Értelmesnek tartom magam, emellett viccesnek is, amik persze szar poénokkal párosulnak. Magas lány vagyok 172 cm/66 kilo. Van rajtam felesleg, de nem vészes. Arcra se vagyok tökéletes, de nem vagyok csúnya szerintem. Egyetemre járok, diplomás ember leszek. Tetszek is a fiúknak. Olyanoknak sajnos, akik nekem nem. Akik nekem tetszenek és ők is lépnek azok csak azt akarják tőlem...
És elegem van. Teljesen ki vagyok már készülve, hogy folyton sérülök, mert amikor végre tetszek valakinek, aki nekem is, mindig kiderül a végén, hogy ők semmi komolyat nem akartak tőlem.
Igazából nem is tudom mi lenne a kérdésem, de muszáj volt ezt most kiírnom magamból. Nem tudom min kellene változtatnom. Elmentem olyanokkal is randizni, akik tudtam, hogy nem jönnek be annyira, de rendesnek tűntek. Azt se lehet mondani, hogy nem adok esélyt másoknak. Mert bár magasak az elvárásaim, ahogy mondtam, adok esélyt másnak is. De reménytelen vagyok..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!