Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A pénz kárpótolhatná azt, hogy egyedül halok meg?
Rettenetesen rusnya fiú vagyok,20 éves koromra semmilyen kapcsolatom nem volt lányokkal és nem is lesz.
Most már csak az a célom,hogy minél több pénzt szerezzek,szerencsére amilyen ronda vagyok,olyan okos,egy kemény egyetemi szakot végzek jelenleg.
Ha találnék valahogyan egy jól fizető állást,megvennék mindent a szüleimnek,testvéreimnek és segítenék ilyen tekintetben minden emberen,akinek szüksége lehet rá.
A tanulás,a munka,a pénzszerzés és mások segítése kárpótolhatja azt,hogy egyedül,feleség,gyerekek,család nélkül pusztulok majd el?
Szerintem egy szerető családot semmi sem tudja kárpótolni. Lehetséges ugyan nélküle élni, de ne add fel! Én 22 éves vagyok és szintúgy magányos, sőt a helyzetem rosszabb, mint a tiéd, hiszen még tanulni sem tudok, mert nem telik rá. Rengeteg vágyam, álmom van és ezeket jelen pillanatban még csak megközelíteni sem tudom. Borzasztóan is érzem magam miatta.
Azért bennem még ott a remény, hogy hátha egyszer találok egy férfit aki értékelni fog és szeretni.
Mi ezt nem tudhatjuk, ezt neked kell tudni/érezni.
Neked egyensúlyba tudna kerülni az életed azáltal, hogy másokat segítesz/támogatsz, de saját családot nem építesz fel?
Szerintem a legtöbb ember vágyik arra, hogy legyen egy társa, messze megyek, gyereke6gyerekei is.
Tanulj, mert az az egyik legfontosabb az életben!-de szerintem ha vágysz rá, és adódik kapcsolat az életedben, ne húzz magad köré védelmi falat, ne fordulj el a lehetőségtől.
¤ Amúgy nagyon kíváncsi lennék a legtöbb ilyen vagy hasonló "rusnya, ronda, visszataszító vagyok" szavakkal élő kérdező valójában hogyan fest!
ha sok pénzed lesz egész népes kis sereg fog téged körülvenni és szeretni
csak ne felejts el mindent egy állatmenhelyre hagyni, hogy a halálos ágyadon még kuncoghass egy jót
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!