Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit tegyek ha 17évesen már...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek ha 17évesen már úgyérzem egyedül halok meg? Más is van ezzel így?

Figyelt kérdés
Van egy fiú akibe nagyon szerelmes vagyok tényleg bármit megtennék hogy az enyém legyen..de nemhiszem h valaha is bekövetkezik.Ha ismerkedek mindig az a vége hogy összeveszek az illetővel főleg mivel mindig ezt a pasit keresem mindenkiben.De már nemis szoktam ismerkedni mert nem akarok senki mást,a barátaimmal sem foglalkozok egyedül akarok lenni mindig..Nagy ritán összefutok ezzel a bizonyos pasival de ma jöttem rá hogy felesleges mert ha látom utána mégjobban hiányzik:( oké h fiatal vagyok stb stb de ezt a szörnyű érzést nemtudom elmondani ami velem van.L
2013. máj. 20. 22:02
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
hát, ez a reménytelen szerelem. de nem tudom, hogy függ össze azzal, hogy egyedül halsz meg.
2013. máj. 20. 22:09
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
gyakran éreztem úgy.. de nézz már körül! rengeteg kevésbé szép lánynak van elég helyes barátja.. úgy vagyok már vele: ha nekik sikerült, nekem is fog! oké, hogy nemcsak a külső számít, de a belsőd legalább egyedi, ami valakit majdcsak megtart:)
2013. máj. 20. 22:13
 3/7 anonim ***** válasza:

1! Úgy függ össze, hogy ezen a srácon kívül nem tud mást szeretni, ha sikerülne is egy ideig, csak magát hitegetné, de valójában még mindig azt a fiút szeretné!

Saját tapasztalatomból írok, én 6 éve szeretek egy fiút, első és egyetlen szerelmem, hihetetlen, de nem tudok mást szeretni. Erre csak nemrég jöttem rá, eddig valahogy próbáltam elfojtani az érzéseimet... Nagyon rossz, de én arra jutottam, hogy felkeresem ezt a srácot, és elmondom neki az érzéseim. Ha ő nem érez irántam semmit, akkor is legalább lezárhatom az értelmetlen ábrándozást. Neked is valami hasonló megoldást ajánlok! Hajrá !!

2013. máj. 20. 22:14
 4/7 A kérdező kommentje:
3as köszi én 1éve azon vagyok hogy elmondjam de valahogy nem megy:(
2013. máj. 20. 22:17
 5/7 anonim válasza:
Én egy jónéhány évvel idősebb vagyok mint te, ezért is írom ezt le neked, hátha segítek. Én nagyjából 13 évig voltam "szerelmes" egy srácba, közben voltak párkapcsolataim, amik sorra elromlottak. Mikor találkoztam vele esetenként az utcán, buszon, vagy akár egy bevásárlóközpontban mindig teljesen megkattantam, és napokig nem tudtam összeszedni magam. Aztán úgy alakult, hogy egy ideig igen közel voltunk egymáshoz (már helyileg) és rá kellett jönnöm, hogy ez csak puszta rajongás volt, abból is az a fajta, ami olyan erős, hogy az ember képes valós szerelemnek vélni. Nem volt az. Sokáig tartott mire rájöttem, de szerencsére vége. Most egy boldog kapcsolatban élek. Mindigis különc, hülye kislánynak gondoltam magam, önbizalmam a 0 felé közelített (lentről), de most minden nap azt hallgatom, hogy nélkülözhetetlen vagyok neki :D Ne aggódj, próbálj türelmes lenni. Tudom ez a legnehezebb, de meg kell próbálnod!
2013. máj. 21. 08:58
 6/7 A kérdező kommentje:
#koszi:)
2013. máj. 21. 11:14
 7/7 anonim ***** válasza:
Én is pont 17 vagyok, csak fiú és rám is tök váratlanul rám-rám tör ez az érzés. A különbség az, hogy nekem mégcsak nem is tetszett eddig senki különösebben, szimplán csak magányos vagyok.
2013. máj. 22. 21:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!