Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egyedül halok meg?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Morbid a kérdés igen. De nyilván a helyzetem nem ennyire rossz. 23 éves nő vagyok. Értelmesnek tartom magam, emellett viccesnek is, amik persze szar poénokkal párosulnak. Magas lány vagyok 172 cm/66 kilo. Van rajtam felesleg, de nem vészes. Arcra se vagyok tökéletes, de nem vagyok csúnya szerintem. Egyetemre járok, diplomás ember leszek. Tetszek is a fiúknak. Olyanoknak sajnos, akik nekem nem. Akik nekem tetszenek és ők is lépnek azok csak azt akarják tőlem...

És elegem van. Teljesen ki vagyok már készülve, hogy folyton sérülök, mert amikor végre tetszek valakinek, aki nekem is, mindig kiderül a végén, hogy ők semmi komolyat nem akartak tőlem.

Igazából nem is tudom mi lenne a kérdésem, de muszáj volt ezt most kiírnom magamból. Nem tudom min kellene változtatnom. Elmentem olyanokkal is randizni, akik tudtam, hogy nem jönnek be annyira, de rendesnek tűntek. Azt se lehet mondani, hogy nem adok esélyt másoknak. Mert bár magasak az elvárásaim, ahogy mondtam, adok esélyt másnak is. De reménytelen vagyok..

2018. jún. 7. 22:37
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
89%

Fogj kezet a többi hozzád hasonló lánnyal, akik rákattannak pár tajparasztra, aztán huszonévesen már macskás nőként előadják, hogy ők bizony egedül fognak meghalni...

Akik jönnek azzal, hogy milyen érettek a fiatal lányok: Lassan minden 3. csaj hasonlóan adja el a hattyú halálát. Ez az érettség?

2018. jún. 7. 22:41
 2/21 anonim ***** válasza:
100%
Hatásvadász cím. Drágám, örülj, hogy élsz. Majd lesz pasid, nyugodj meg.
2018. jún. 7. 22:44
 3/21 anonim ***** válasza:
100%

"Egyedül halok meg?" "Elegem van" "reménytelen vagyok"

23 évesen ne legyél már ilyen negatív. Mit szóljanak az idősebbek, akik nem találnak társat?! Légy pozitívabb, és ne görcsösen akarj valakit, hanem élvezd, hogy fiatal vagy, és a lehetőségek előtt állsz.

2018. jún. 7. 22:48
 4/21 A kérdező kommentje:

Mindkét válaszolónak szól a következő:

Köszönöm a válaszotokat! Igen, valóban a hatásvadászat volt a cél. Talán ez már az érettség része, hogy gondoltam, hogy erre talán jobban ráharaptok.

Nem ilyen drasztikus a helyzetem, tudom én is.

Egyszerűen nem értem, miért nem jön össze. Nem csak nekem, hanem a többi lánynak se, akikkel "kezet foghatok".

2018. jún. 7. 22:49
 5/21 anonim ***** válasza:
93%

ha egyedül is halsz meg akkor a macsekod legalább túl fogja élni,mert kb 2 hét mire feltűnik a szag a szomszédságnak,addig meg tud belőled majd falatozni a cicus.

tehát lényegében nem leszel egyedül és még halálod után is gondoskodhatsz majd róla,ahogyan ő is biztosítja majd a társaságát.

2018. jún. 7. 22:50
 6/21 anonim ***** válasza:
Görcsösen akarod, ezért nem jön össze. Hova sietsz ennyire? Éld az életed.
2018. jún. 7. 22:53
 7/21 anonim ***** válasza:
86%

"Talán ez már az érettség része, hogy gondoltam, hogy erre talán jobban ráharaptok."

A logikád alapján a klickbait oldalak szerkesztői, akik sokszor még a helyesírás szabályaival sincsenek tisztában, rohadt érettek lehetnek! :D

"Nem ilyen drasztikus a helyzetem, tudom én is."

Akkor meg ne add elő ilyen drasztikusan.

"Egyszerűen nem értem, miért nem jön össze. Nem csak nekem, hanem a többi lánynak se, akikkel "kezet foghatok"."

Mert olyan fuckboyok után futtok, akik megkaphatnak 100 csajt, ezért eszük ágában sincs egy átlagos lánynál leragadni. A normális srácokat meg ignoráljátok vagy repítitek a barátzónába. A környezetemben is van pár lány, akikkel kezet foghatnál, aztán először megsértődtek, amikor felvázoltam a helyzetet. Amikor harmadszor is szóltam, hogy rossz srácot akarnak és harmadszor is pofára estek, már kezdték felfogni, hogy talán van abban valami, amit mondok...

2018. jún. 7. 23:04
 8/21 anonim ***** válasza:
81%

"Tetszek is a fiúknak. Olyanoknak sajnos, akik nekem nem. Akik nekem tetszenek és ők is lépnek azok csak azt akarják tőlem..."

Jaja, hüp-hüp. A "lúzer vagyok" rinyától csak egy rosszabb van, amikor egy sikeres, gond nélküli ember rinyál a szörnyű sorsáról pedig nagyrészt minden feltétel adott, hogy már jelen helyzetben is elérje azt amit szeretne.

Ha nekem lehetne egy kívánságom a sárkánygömböktől akkor kb. az lenne, hogy a számomra 10/10-es nők ne akarjanak szexnél többet tőlem, micsoda csapás és átok lenne, komolyan...

Egyébként mit is szoktatok mondani? Válogattok, jó nagy igényeket támasztotok mert sok a jelentkező és megtehetitek.

A jó pasik meg ugyanígy vannak. Dugnak orrba-szájba mert megtehetik és tökéletesen boldogok így. Miért adná ezt fel azért mert egy csaj a sok közül vergődik mellette, hogy ő kapcsolatot szeretne, ha a többi formás kis ribi meg csillogó szemekkel ugrik a farkára közben. Hogy most te egy leszel közülük vagy sem az a te dolgod.

2018. jún. 7. 23:19
 9/21 Bazita ***** válasza:
Először magadat rakd rendbe. Én azt javaslom, hogy pszichológustól kérj segítséget.
2018. jún. 7. 23:34
 10/21 anonim ***** válasza:

En regen sok lannyal talalkoztam, randiztam de nem lett soha semmi. Aztan mikor nem szamitottam ra akkor ismertem meg a felesegem, en 26 voltam o meg 21.

Van meg idod

2018. jún. 7. 23:34
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!