Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi van akkor, ha nem vagyok "finom és nőies"? Egyedül halok meg?
Én sem tudom pontosan, hogy mit kell érteni ezalatt, egyszerűen csak úton-útfélen megkapom, legutóbb egyik kedves fiú ismerősöm emelte ki, mint hibámat. Szerinte ezen kell változtatnom, ha párt akarok találni magamnak.
Úgy sejtem, valahogy hiányzik belőlem az az aranyos, kedves, törékeny, védelemre szoruló attitűd, amiről folyton beszél mindenki, és még a femme fatale fogalmától is meglehetősen messze állok. Őszinte vagyok és nyers, felvállalom a saját véleményem, ami persze nem jelenti, hogy kapásból ezzel nyitok minden ismeretséget, és még azt sem, hogy mindig mindenkinek a képébe tolom, amit gondolok, de minél közelebbről ismerek valakit, annál kevesebb kedvem van megjátszani magam előtte, úgyhogy a barátaim meglehetősen gyakran találkoznak ezzel az oldalammal. Ha épp jólesik, káromkodok simán, ezért is megszóltak már, de sajnos teljesen természetesen jön, utálom, ha valamit magamba kell fojtanom.
Fel vagyok készülve minden negatív kommentre, tudom, milyen egy magamfajta lány általános megítélése. Mégis reménykedem, hátha lesz olyan is, aki szerint tolerálhatóak a hozzám hasonlóak.
Ugyan, egy nőre a mai világban iszonyatos kereslet van. Ha van puncid és egy mákszemnyit is szebb vagy mint az antikrisztus akkor szinte bármilyen pasid lehet. Ha neked az a fontos, hogy jóképű legyen, akkor jóképű pasid lesz. Ha az a fontos, hogy gazdag legyen, akkor egy cégvezető milliomost kapsz. Ha neked az Arnold Schwarzenegger féle kigyúrt pasik jönnek be, akkor egy olyat kapsz.
Csak annyi, hogy ezeket mind egyszerre ne várd el egy pasitól, mert azt nehéz teljesíteni. :)
Ne törődj azzal mi a "társadalmilag elfogadott".
Én nagyon is örülnék ha ilyen szókimondó párom lenne.
Nem kell a sok felesleges kertelés meg apró "jelzés".
Hidd csak el, van még jó pár pasi rajtam kívül aki ugyanígy gondolja ;)
28F
Szerintem kifejezetten jól hangzik. Már, ahogy elképzelem. Nem tetszenek a gyenge, gyámoltalan, törékeny nők, hiszen a nők valójában nem ilyenek. Ez egy szerep, amit az egyház kényszerített rájuk.
Plusz ha mindig egyenesen megmondod mi van, az számomra kifejezetten előnyös, hiszen képtelen vagyok "olvasni a sorok között".
A káromkodás zavarna csak, ha sokszor és túlzásba viszed, de csak akkor.
Az, hogy őszinte vagy, és felvállalod magad, az abszolút pozitív dolog, viszont ez nem jelenti azt, hogy bunkónak kell lenned másokkal. Hidd el, a legtöbb embert nem érdekli a véleményed, míg másokat meg megbánthatsz. Alázás nélkül is lehet rendezni a dolgokat.
Nem hinném, hogy egy nőnek azt kéne sugallnia, hogy egyedül életképtelen és védelemre szorul. LOL.
Viszont a folyamatos káromkodás nálam pasinál is kizáró ok a párkapcsolatra.
Nem a környezetedet kell bokszzsáknak tekinteni, inkább menj le egy edzőterembe vagy fuss pár kilométert.
Kérdező, az hogy mi számít finomnak és nőiesnek, az elég relatív. Rengeteg nő van, akikért bomlanak a pasik, telehányják minden képüket facebookon lájkokkal és én mégsem tartom őket finomnak és nőiesnek. Sokszor láttam már, hogy a kedves-törékeny-aranyos felszín mögött egy erőszakos-aljas-dög lakozik, akihez a pasik is csak azzal a bizonyos testrésszel akarnak közelíteni.
Az egy különlegesség, hogy a mai világban van valakinek véleménye. És nekem az is bejön, hogy nem a nagy átlag nőhalmazhoz akar valaki tartozni. Az őszinteség jó dolog. Ha a barátaid előtt nem kell megjátszanod magad és mégis vannak barátaid, akkor jó neked. Nekem spec ez a káromkodás dolog nem tetszik.
A kedves fiúk véleménye is eltérhet. Vannak olyan kedves fiúk akik csak a tucat nőket veszik észre. Valaki számára finom és nőies, más számára már cicababa vagy hisztistyúk.
Örülnék neki, ha lenne kedved beszélgetni velem :) Írtad, hogy egyedül érzed magad és én szívesen megismernélek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!