Ezekből milyen sütit, finomságot tudnék csinálni?
Még nem igazán mozgok otthonosan a konyhában, szeretnék valami finomat , és gyorsan elkészíteni, valaki tud segíteni? (17 vagyok)
a következők vannak itthon:
liszt, cukor, eper, cseresznye, alma, 1 nat. joghurt, tej, 4 tojás, kávé, kicsi cappuchino por:)
Jó lenne sütés nélküli esetleg.
Előre is köszönöm:))
bögrés sütit, vagy muffint tudsz ezekből csinálni.
a joghurtos pohár lehet a mérce.
1 pohár joghurt, 2 pohár liszt, másfél pohár cukor, 2 tojás, fél csomag sütőpor, vagy egy teáskanál szódabikarbóna, 3/4 pohár olaj.
ezeket jól összekevered, a gyümölcsöt tetszés szerint belekevered, vagy a tetejére rakod, szórod.kb 30 dekányit.
ha nincs formád, egy közepes tepsibe tegyél sütőpapírt, ha nincs akkor kend ki zsiradékkal szórd be liszttel, úgy öntsd bele a masszát.
foró előmelegített sütőbe tedd, majd 5 perc mólva vegyél vissza közepes lángra. 25 perc múlva szúrj bele fogpiszkálót, ha nem ragacsos, akkor már jó.
kihűlve kockára vágod, porcukrozod.
sajnos sütés nélkülit csak kekszből lehet, vagy még a mikrós süti jöhet számításba, de az csak 1 adagos.
nagyon köszönöm!
keksz az pont nincs itthon sajnos
a bögréset kipróbálom, majd akkor legközelebb kotyvasztok valamit a többieknek is:)
vagyis mikrós bögréset akartam írni
neten találtam hozzá receptet
finomságnak
eperturmix, cseresznyeturmix
piskóta joghurtos eperkrémmel
gyümölcsjoghurt
gyümölcssaláta
palacsinta gyümölcskrémmel
gofri
gyümölcsleves
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!