Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi van akkor, ha nem vagyok "finom és nőies"? Egyedül halok meg?
Én sem tudom pontosan, hogy mit kell érteni ezalatt, egyszerűen csak úton-útfélen megkapom, legutóbb egyik kedves fiú ismerősöm emelte ki, mint hibámat. Szerinte ezen kell változtatnom, ha párt akarok találni magamnak.
Úgy sejtem, valahogy hiányzik belőlem az az aranyos, kedves, törékeny, védelemre szoruló attitűd, amiről folyton beszél mindenki, és még a femme fatale fogalmától is meglehetősen messze állok. Őszinte vagyok és nyers, felvállalom a saját véleményem, ami persze nem jelenti, hogy kapásból ezzel nyitok minden ismeretséget, és még azt sem, hogy mindig mindenkinek a képébe tolom, amit gondolok, de minél közelebbről ismerek valakit, annál kevesebb kedvem van megjátszani magam előtte, úgyhogy a barátaim meglehetősen gyakran találkoznak ezzel az oldalammal. Ha épp jólesik, káromkodok simán, ezért is megszóltak már, de sajnos teljesen természetesen jön, utálom, ha valamit magamba kell fojtanom.
Fel vagyok készülve minden negatív kommentre, tudom, milyen egy magamfajta lány általános megítélése. Mégis reménykedem, hátha lesz olyan is, aki szerint tolerálhatóak a hozzám hasonlóak.
Egyáltalán létezik aranyos, kedves, törékeny,védelemre szoruló lány,nő világban?
Azért kérdezem, mert végén mindig kiderül hogy nagyon aranyos/kedves/jófej, törékeny,védelemre szoruló lány,nő valójában erőszakos,aljas bunkó,szívtelen lány/nő.
Én is nagyon fiús habitusú vagyok, szoktam káromkodni is, kikelni magamból. Mindenkinek pacekba megmondom a véleményem kendőzetlenül akármiről. Eléggé vadnak és fiúsnak tartom saját magam, a szoknyát vagy topánkát hírből sem ismerem. Mint ahogy a szolit vagy a műkörmöt sem.
Ez biztosan sok férfit elriaszt főleg így a 30derekán de én így vagyok önmagam, így érzem jól magam a bőrömben.
Talán két dolog mentett meg mindig is a magánytól:
-a külsőmre nem lehet panaszom
-és elég széleskörű a tájékozottságom és az érdeklődési köröm.
Ennyi igazából
miert halnal meg egyedul?
csak turelmes kell hogy legyel az emberekkel semmi mas.
elso dolog amit eszrevettem az az, hogy minel jobban ismersz valakit annal jobban elmondod a velemenyed.
figyu ez jo dolog ha egy normalis modon teszik, ha megbeszelik a dolgokat stb.
de ha alandoan az men hogy ilyen vagy, olyan vagy, ezt nem jol csinalod, amazt nem jol csinalod, es ha nincs is kozben IGAZAD es akkor is kialsz a velemenyed mellet, akkor mar nagy bajok lehetnek.
senki nem fog ugy veled elni.
+ minnel jobban megismersz valakit, annal jobban fognak elojonni a illeto rejtet hibai.
es ha akarod hogy meleted maradjon, turelmes is kell hogy legyel az emberel.
masik, ok ha elkaromkodja valamikor magat az ember ha valmi nagyon szarul sikerul.
de nekem nem tetszene egy no ha surun azt csinalna.
nem a kocsma elott ulsz sorozve, hanem no vagy.
annak is kellene h tartsad magad.
Ugyanilyen vagyok, mégis van barátom, aki imád, ugyanis feltétlen hűséggel is társul mindez. Meg így legalább tudja mindig az őszinte véleményemet mindenről, tehát ha dicsérek valamit, azt biztosra veheti, hogy őszinte.
A káromkodásomat ugyan nem díjazza, de van, hogy nevet rajta. Végülis nem vészes, elviseli. :D
De egyébként ez nem függ össze okvetlen a nőiességgel szerintem. Én annak érzem magam, ezek ellenére is bőven, a visszajelzések is ezt mutatják.
Szerintem kifejezetten érdekes egyébként, ha egy szép és nőies külső ilyen belsővel párosul. :D
A nőies külső alatt nem a magassarkús divatp..csa stílust értem, én se veszek fel soha, mégis találtam olyan stílust, ami kiemeli a nőiességet.
Én bírom az őszinte embereket. :DD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!