Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha tudom magamról, hogy nem vagyok jó az ágyban, akkor egyedül halok meg?
Először is magadban kell lerendezned a dolgokat, hogy ne görcsölj, izgulj, illetve kideríteni, hogy miért is alakult ez ki benned? Lehet, hogy elmehetnél egy szexuálpszichológushoz is. Valamint feltenném magamnak a kérdéseket, hogy biztosan mindent megtettem annak érdekében, hogy kielégítsem az egykori barátnőimet? Úgy értem ezt, hogy a párjaiddal sikerült megbeszélnetek a szexuális dolgaitokat, őszintén, gátlások nélkül? Hogy kinek mire van szüksége, stb.?
Az én párom is eléggé görcsölős típus volt, elmondása szerint volt 1-2 barátnője akik részben azért szakítottak vele, mert nem tudta kielégíteni őket. (Volt aki meg is csalta). Szóval őt is érte pár negatívum anno. Hamar el is élvezett stb. Aztán jöttem én, nem mondom, hogy az elején nem voltak "gondok", de aztán már nem stresszel, mert elmondtam neki, hogy ne engedjen a gondolatnak, hogy "ő biztosan nem jó, és nem fog sikerülni.." Megbeszéltük, hogy mire vágyom, ő mire vágyik, teljesen el tudott egy idő után lazulni, és mára tökéletes a szexuális életünk, mintha kicserélték volna! :)
Szerintem te már magadat is megcímkézted, hogy biztosan rossz vagy, és kész! A szex is tanulható dolog, lehet fejlődni, az alapja pedig az, hogy rendben legyél lelkileg, és önmagaddal!
Sok sikert kívánok! :)
23/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!