Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egyedül halok meg?
Sziasztok!
Morbid a kérdés igen. De nyilván a helyzetem nem ennyire rossz. 23 éves nő vagyok. Értelmesnek tartom magam, emellett viccesnek is, amik persze szar poénokkal párosulnak. Magas lány vagyok 172 cm/66 kilo. Van rajtam felesleg, de nem vészes. Arcra se vagyok tökéletes, de nem vagyok csúnya szerintem. Egyetemre járok, diplomás ember leszek. Tetszek is a fiúknak. Olyanoknak sajnos, akik nekem nem. Akik nekem tetszenek és ők is lépnek azok csak azt akarják tőlem...
És elegem van. Teljesen ki vagyok már készülve, hogy folyton sérülök, mert amikor végre tetszek valakinek, aki nekem is, mindig kiderül a végén, hogy ők semmi komolyat nem akartak tőlem.
Igazából nem is tudom mi lenne a kérdésem, de muszáj volt ezt most kiírnom magamból. Nem tudom min kellene változtatnom. Elmentem olyanokkal is randizni, akik tudtam, hogy nem jönnek be annyira, de rendesnek tűntek. Azt se lehet mondani, hogy nem adok esélyt másoknak. Mert bár magasak az elvárásaim, ahogy mondtam, adok esélyt másnak is. De reménytelen vagyok..
"Egyedül halok meg?"
Nem feltétlenül. Lehetséges, hogy buszbalesetben vagy repülőgép szerencsétlenségben veszíted el az életed több ember társaságában. Rengeteg opció van még, ne legyél már ennyire negatív.:)
igen, egyedül fogsz meghalni, ahogy minden ember egyedül hal meg, még azok is, akik tömegkarambolban vagy háborúban.
tanulj meg lelkileg önálló, érzelmileg felnőtt lenni, és ne mástól várd a megváltást.
neked nem pasira van szükséged, hanem mankóra, és az nagy különbség.
Eléggé eltúlzott az alapkérdés, utána a kifejtés eléggé visszaveti a sulykot. Ahogy mondod te is, a helyzet ennyire nem rossz vagy vészes.
Nem vagy se magas se kövér, és legutolsó sorba magad szerint se vagy csúnya. Ahogy írtad magas az elvárás, sajnos nem könnyű jó és értékes párt találni. De biztos találsz majd valakit aki megfelel a célra. Csak folytasd így tovább és egyszer lesz valami. Ne gyötrődj rajta, nem próbálkozz keservesen. Minden másodikkal se kell elmenned randira se, mert ha már alapból érzed és tudod hogy nem az igazi és nem lesz belőle semmi felesleges köröket futod. És ahogy te se tudod mi se tudjuk mi is a kérdésed. Nem vagy reménytelen, de sok a selejt és akik meg olyanok nagy valószínűséggel foglaltok hosszútávon. Sok sikert azért a kereséshez. https://www.youtube.com/watch?v=RDfq9J2gFso
A lányok azért sírnak, hogy habár ezer rendes srác udvarol nekik, mégsem akar egyikkel lenni.
A fiúk pedig úgy vannak vele, ha egyszer találkozhatnék olyan lánnyal aki rendes és akar tőlem valamit...
Itt a nagy különbség. Színészkedj csak tovább.
Majd 35 évesen lejjebb adod az igényeket, és jók lesznek az átlagos pasik is.
Már ha találsz addigra még.
A szepseg relativ. lehet hamis keped a jelenlegi kulsodrol. szepnek hiszed/tartod magad, de lehet meg van mit dolgoznod magadon. ha nagyon extra fiura vagysz, akkor tenned kell, alakitani kell a kulsodon. aki a magas minoseget megszokta, es a tovabbiakban is megkaphatja, nem fog valtani erted pusztan lelkiismeretbol:D
en valtoztattam magamon, azota szerintem sikeresnek mondhatom magam. szerintem ez a kulcsa a problemadnak. csak kenyelmesebb es konnyebb “beleulni a joba”, mintsem megdolgozni a sikerert.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!