Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Más introvertált emberek hol...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Más introvertált emberek hol ismerkednek?

Figyelt kérdés

Sokáig chatoldalakon próbáltam ismerkedni, pl. a strangers.hu-n. Azt gondoltam, ott találhatok hozzám hasonló fiúkat, mert végül is egy bulizós, extrovertált személy mit keresne egy chatoldalon? :D De ott is szinte az összes ember, akivel beszélgettem, olyannak írta le magát, aki állandóan bulizni jár, meg mindig megy valahova, stb. Magyarul épp az ellentéteim, illetve azé, akit keresek..

Hol tudnék introvertáltakkal ismerkedni? 20/L

2018. jún. 5. 15:54
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Nekem anno facebookon jött össze :)
2018. jún. 5. 17:06
 12/14 anonim ***** válasza:

Legjobb a személyes ismerkedés. Szabadidődben mit szoktál csinálni? Valamilyen ahhoz köthető eseményeken, programokon, környezetben érdemes lenni körülnézni.

Azt pedig erős fentartásokkal kezeld, hogy neten azt mondják, hogy állandóan buliznak. Rendszerint aki állandóan bulizik az buliban is csajozik/pasizuk, nem társkeresőn.

2018. jún. 5. 18:38
 13/14 A kérdező kommentje:

Köszönöm a többi választ is :)

Egyébként én mindenkit felpontoztam, szóval nem tudom, miért van pár válaszoló ilyen 50% körülire lehúzva :/

2018. jún. 5. 20:50
 14/14 anonim ***** válasza:
én pl. sehol
2018. jún. 6. 15:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!