Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Más introvertált emberek hol ismerkednek?
Sokáig chatoldalakon próbáltam ismerkedni, pl. a strangers.hu-n. Azt gondoltam, ott találhatok hozzám hasonló fiúkat, mert végül is egy bulizós, extrovertált személy mit keresne egy chatoldalon? :D De ott is szinte az összes ember, akivel beszélgettem, olyannak írta le magát, aki állandóan bulizni jár, meg mindig megy valahova, stb. Magyarul épp az ellentéteim, illetve azé, akit keresek..
Hol tudnék introvertáltakkal ismerkedni? 20/L
Például itt is :D Én sem szeretek bulizni járni és introvertált vagyok.
22/F
A páromat chat.hu-n ismertem meg, mert írásban közlékenyebb vagyok :)
Sokat írok novellákat, meg ilyesmit, és jobban kifejezem magam, mint szóban.
2,5 évvel ezelőtt keztünk csetelni, 2 éve alkotunk egy párt, és 1,5 éve hozzá költöztem :)
en tinderen szoktam, mióta ott bezélgetek/találkoztam is pár emberrel sokkal nyitottabnak érzem magam, még azért inkább vagyok introveltált, de sokat javult
21 l
Biztos vannak ott is (Strangersön), meg itt is, meg még sok helyen.
Amúgy nem csak a két véglet létezik, én például kulturális rendezvényekre, kirándulni vagy romkocsmákba szívesen eljárok, de a hangos bulikat rengeteg emberrel, szar zenével és tánccal én se szeretem.
Köszi a válaszokat :)
2., sok boldogságot! ^^
4. Tudom, hogy nem csak a két véglet létezik, de én speciel pont a szinte 100%-ban introvertált végletbe tartozom. És nem hiszem, hogy jól éreznénk magunkat egy olyan személlyel, akinek legalább heti 1-2 alkalommal lenne igénye elmenni mondjuk bulizni vagy beülni valahová másokkal együtt, míg nekem már az is sok.
Gyik tuti tele van hasonló emberekkel, úgyhogy itt is lehet:D
Amúgy valamilyen chat oldal, de ha játszol valamin az talán a legjobb mint introveltált mert akkor nem a kapcsolatra megy ki a dolog hanem már csak ismerkedésre is mint barát mert együtt szórakoztok:)
A csajokat meg minden játékban imádják, ha profik/ha nem:D Talán 2-3 ilyen kapcsolatot tudok ahol így jöttek össze az emberek:) Tehát ez is egy lehetőség lehet:)
Hoppá, végre láttam 2-3 példát ilyenre is, ezt jó tudni mert én is így próbálkozom egy ideje, de akkor még nem találtam rátok :D
22/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!