Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, ha egy fiú nem jár bulizni, szórakozni és
nagyon kevés (2 introvertált) barátja van, akkor egy
vesztesként tekintetek rá?
Nem. A párom is ilyen. Sokkal jobban érzem magam mellette, mint egy bulizós mellett, mert én sem járok bulizni. A barátok száma mindegy, ha van közte legalább néhány igaz barát.
2018. máj. 25. 23:59
Van ilyen a baráti körömben férfi (csak több baráttal mint 2). Nem tekintek rá vesztesként. Jó ember, jó barát, otthon az apja vállalkozásában segít, nem léhűtő. Visszahúzodó az igaz, de mindig azt gondoltam, hogy az a lány aki megszerzi egy főnyerényt kap.
2018. máj. 26. 00:02
Én akkor tekintek rá vesztesként, ha a buli és a szórakozás az élete.
2018. máj. 26. 00:04
4/16 A kérdező kommentje:
Akkor a titkárod írta ki a kérdést?
2018. máj. 26. 00:10
A sorozgetos meg rendszeresen lereszegedos emberek a vesztesek.
2018. máj. 26. 00:10
Amíg nem viselkedik úgy, mint aki egy dobozban nőtt fel, nem zavar. Nekem is más programok jelentik a szórakozást és nem szeretem 60 felé szórni a figyelmem, felületes és ócska emberi kaocsolatokra, miközben a sok társasági élettől nem jutok előre a magam dolgaival. De ettől még nem vagyok olyan, aki ne tudna kijönni másokkal vagy normálisan kommunikálni és komplexusaim sincsenek, mert így érzem jól magam és ebbe az életmódba illő társat keresek, mert számomra az a vonzó és élhető.
De ismerkedtem olyannal, aki papíron olyan volt, mint én és beszélni sem lehetett vele, annyira nem volt kommunikatív meg annynem érdekelte semmi a világban, 1-2 játékot, sorozatot kivéve, amikkel az életét kizárólag töltötte. Na ez nekem nem. Meg akit kirángatni sem lehet itthonról (nem bulizni), az sem.
2018. máj. 26. 00:15
2018. máj. 26. 00:20
#2: Igen, az általad leírt pasi egy másik kategória. A legtöbb nő megvan győződve arról, hogy egy igazi főnyeremény és valaki majd nagyon jól jár vele, de a "valaki" alatt valójában mindegyikük egy másik nőt ért.
Viszont közös a kérdésben szereplő és az általad leírt férfiakban, hogy mindketten egyedül vannak.
2018. máj. 26. 00:36
Nem tekintek rá vesztesként én se vagyok az az ide nekem a világot fajta. Viszont sok pasi "elbukik" (elbukott nálam amíg párt kerestem) azon hogy semmi kommunikációs készség nem szorult bele és társaságban lényegében megnémult és/vagy olyannyira kínai volt neki a társaskapcsolatok rendszere és a társadalmi normák világa hogy nem mertem volna vele emberek közé menni. Nem mindegy hogy valaki introvertált és inkább csak kevés de annál őszintébb embert tart magakörül akikkel rendszeresen eljár túrázni stb. Vagy annyira szociális analfabéta hogy összesen 2 emberrel sikerült valamiféle baráti kapcsolatot kialakítani és ahogy írtad nincs élete mert a szobából kilépni is fél. És mindkét típus szívesen használja magára az intro jelzőt. Én nem tudhatom te melyik vagy de míg az első pasi nagyon vonzó tud lenni addig a másik típust sajnálom.
2018. máj. 26. 07:40
Kapcsolódó kérdések: