Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Lányok, ha egy fiú nem jár...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, ha egy fiú nem jár bulizni, szórakozni és nagyon kevés (2 introvertált) barátja van, akkor egy vesztesként tekintetek rá?

Figyelt kérdés

2018. máj. 25. 23:51
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
42%
Azt tartom vesztesnek, aki egy kapcsolattól várja, hogy elvigye ide-oda.
2018. máj. 26. 08:53
 12/16 anonim ***** válasza:
93%

Ugyanilyen a barátom. Egy jó barátja van meg egy kevésbé közeli, programozó, ez a hobbija is, így nagyjából minden szabadidejét fejlesztéssel tölti bulizás helyett. Az nem zavar, hogy nem partiállat, bár örülnék, ha kicsit érdeklődöbb lenne a világ irányába. Panaszom nem lehet, figyel a kapcsolatunkra, velem eljön bármilyen közös programra, csak szerintem jót tenne neki, ha néha monitoron kívül más dolgok is érdekelnék. Ne tartom lúzernek, ő ilyen személyiség. Egyébként is azt figyeltem meg, hogy az introvertáltakkal jobban tudok beszélgetni, valahogy mélyebben képesek odafigyelni a másikra. Én is introvertált vagyok, bár nem ennyire és gyakra lépek ki a komfortzónámból pont azért, hogy ne legyek ilyen begubózó és kicsit próbálom a párom is ilyenirányba terelni. Miután kirangatom a szobájából egy-egy programra, azért úgy látom, hogy ő is élvezi :) A barátjait meg kedvelem, nornálisak, jófejek, össze szoktunk ülni az ő barátnőikkel hatosban, jó kis társaság nem érzem, hogy több "haver" kéne.

23/N

2018. máj. 26. 08:55
 13/16 anonim ***** válasza:
Nekem rendszerint az ilyen fiuk jonnek be ... marint az introvertaltak. De amiert intorvertalt vagy,ne vidd tulzasba az otthonulest,mert ott a lehetosegek kevesbe talalnak rad. Nem kell folyton bulizni,de azert jarj el olyan helyekre,ahol jol erzed magad,vagy feltalalod magad. Ne jo arra hivatkozni hogy "aah,en intorvertalt vagyok,es nem szeretek otthonrol kimozdulni" ,mert ez sok mindenben meggatol..
2018. máj. 26. 09:24
 14/16 A kérdező kommentje:
Jó ezeket olvasni.Csak azt nem tudom,hogy szerezzek így barátnőt?Mert gyakorlatilag nincsenek női kapcsolataim.
2018. máj. 26. 12:02
 15/16 anonim ***** válasza:
91%
Az introvertáltsággal nem lesz baj. De ne mindig otthon ülj és tudj kommunikálni.
2018. máj. 26. 12:04
 16/16 anonim ***** válasza:

En pont ilyen fiukat keresek, mert az introvertaltakat sokkal szimpatikusnak talalom. Sokkal melyebb kapcsolatot lehet veluk kialakitani, mint a bulizosokkal.

Interneten problkozhatsz, en is neten keresgelek mert akinek nincs barati kore annak nem sok lehetosege van..

2018. máj. 27. 20:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!