Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, ha egy fiú nem jár bulizni, szórakozni és nagyon kevés (2 introvertált) barátja van, akkor egy vesztesként tekintetek rá?
Ugyanilyen a barátom. Egy jó barátja van meg egy kevésbé közeli, programozó, ez a hobbija is, így nagyjából minden szabadidejét fejlesztéssel tölti bulizás helyett. Az nem zavar, hogy nem partiállat, bár örülnék, ha kicsit érdeklődöbb lenne a világ irányába. Panaszom nem lehet, figyel a kapcsolatunkra, velem eljön bármilyen közös programra, csak szerintem jót tenne neki, ha néha monitoron kívül más dolgok is érdekelnék. Ne tartom lúzernek, ő ilyen személyiség. Egyébként is azt figyeltem meg, hogy az introvertáltakkal jobban tudok beszélgetni, valahogy mélyebben képesek odafigyelni a másikra. Én is introvertált vagyok, bár nem ennyire és gyakra lépek ki a komfortzónámból pont azért, hogy ne legyek ilyen begubózó és kicsit próbálom a párom is ilyenirányba terelni. Miután kirangatom a szobájából egy-egy programra, azért úgy látom, hogy ő is élvezi :) A barátjait meg kedvelem, nornálisak, jófejek, össze szoktunk ülni az ő barátnőikkel hatosban, jó kis társaság nem érzem, hogy több "haver" kéne.
23/N
En pont ilyen fiukat keresek, mert az introvertaltakat sokkal szimpatikusnak talalom. Sokkal melyebb kapcsolatot lehet veluk kialakitani, mint a bulizosokkal.
Interneten problkozhatsz, en is neten keresgelek mert akinek nincs barati kore annak nem sok lehetosege van..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!