Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Úgy érzem egy csomó mindenről...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Úgy érzem egy csomó mindenről lemaradtam, szerintetek?

Figyelt kérdés
Hali, 19 éves vagyok, egészen tavasz kezdetéig számítógép függőséggel küzdöttem, amikor egy film hatására tükörbe néztem és egy túlsúlyos, boldogtalan srácot láttam. Elkezdtem diétázni, edzeni, hobbikat találni, amik jól is sikerültek, gépezek még, de már nem annyit. Még nem volt barátnőm(nem próbálkoztam kb senkinél), emellett egy csomó mindenről lemaradtam eddig. Sima középsuliba jártam, ott is érettségiztem, de 30-40kmre volt tőlünk, szóval bejárós voltam, otthon meg csak gépeztem egész nap. Alig van barátom, ők is inkább introvertált típusúak. Most egy viszonylag nagyvárosban lakok, de egyszerűen nem igazán vagyok az az ismerkedős fajta. Tudom még bőven fiatal vagyok, de mégis szarul érint az egész.

2018. máj. 1. 16:15
 1/5 anonim ***** válasza:

Próbáld meg egy időre a párkapcsolatot huszonvalahanyadik szempontnak beállítani a fontossági sorrendedben, és kezdj el megtanulni másokkal élőben BESZÉLGETNI. Ez egy számítógépen szocializálódott számára azt jelenti, hogy tanulj meg 1. odafigyelni arra, hogy a másik mit mond, és hogyan mondja (így rá fogsz jönni arra, hogy valójában mit akar mondani), és 2. a válaszod megfogalmazása előtt az előző pontban tett megfigyelésed végeredményét alapul venni abban, hogy mit fogsz neki mondani.

Ezek a kezdő lépések. Ezt sokat gyakorold, minél többfajta emberrel. Nagyon fontos, hogy a puszta beszélgetésen és a másikra való odafigyelésen (azaz a másik ember beszélgetésen keresztül történő megismerésén) kívül egyelőre ne legyen más célod a velük való kommunikációval. Ha már elég jó vagy ebben, akkor az így szerzett rengeteg új információ segítségével elkezdheted megfogalmazni, hogy mit akarsz az élettől (milyen élményeket pl.). Fontos, hogy hosszú és rövid távú céljaid egyaránt legyenek, és SOHA ne keverd össze a kettőt.

2018. máj. 1. 16:24
 2/5 anonim ***** válasza:
Ismerkedni úgy lehet a legjobban, ha az nem célzottan történik, tehát nincs rizikója. Az az igazi, ha egy osztályba/tanfolyamra jártok, netán együtt dolgoztok és van lehetőség beszélgetni, megismerni őt anélkül, hogy közben ennek párválasztási célja lenne. Érdemes így bekerülni emberek társaságába. Pl. beiratkozol egy nyelvtanfolyamra. Vagy többre. Vagy ha nem az érdekel, akkor olyan helyre, ami megfelel az érdeklődési körödnek: motorklub vagy olvasókör vagy filmklub vagy társasjáték klub vagy állatmentő csapat - csak könyörgöm, ne számítógépes klub legyen, maradj meg a hús-vér embereknél!!! A hasonló érdeklődési körbe tartozó emberek közt nagy eséllyel találsz barátot és barátnőt is ilyen helyről választ az ember, ha van egy csöpp esze (nekem nem volt, de nem is tudunk túl sok mindenről beszélgetni).
2018. máj. 3. 01:37
 3/5 anonim válasza:
Melyik film hatott rád ennyire? Én is megnézném
2018. máj. 3. 07:06
 4/5 anonim ***** válasza:

Találj valamilyen hobbi(ka)t, amivel több emberrel is tudsz találkozni, barátkozni, és komolyan is veszed.

Tanulj.

Fejleszd önmagad.

Olvass(önfejlesztő könyvet, stb).

Ha tudsz angolul akkor ajánlom a redditen a redpill-t. Ott érdemes a sidebar-t olvasni, ahol leírják, hogy hogyan építs magadnak egy sikeres, jó életet(nagyon részletes).

2018. máj. 6. 22:58
 5/5 A kérdező kommentje:
Értek angolul, majdnem tökéletesen, szóval megnézem, köszönöm a tippet.
2018. máj. 6. 23:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!