Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti offolnátok egy olyan fiút, aki azt hazudta volna, hogy raktári komissiózó, és nem vallotta volna be, hogy milliókat keres, nehogy a pénze miatt kelljen nektek?
Életemben most látom először ezt a kérdést.
Ennyit a te paranoiás fejedről, tanácsolom neked, hogy menj ki a friss levegőre, mert kezdesz becsavarodni az oldalon.
A nőket meg maximum te nem tekinted egyenjogúnak a férfiakkal, ez megmutatkozik az ennél a kérdésnél tálalt, kb. a középkori dinasztiákban alkalmazot partnerválasztási elméletedben.
Te miről beszélsz? Úgy mégis... Ki se tértem semmire, volt egy válasz, ahol az illető nőt zavarná, ha a párja jobban keresne, mint ő, zavarná, ha mennek valahova, és nagyrésze a pali pénzéből menne.
Valakit zavar. Én a saját álláspontom ki se fejtettem, mindössze felfogtam, hogy van, akinek ez probléma... Neked meg nem sikerült értelmezned. Ebből messzemenő következtetést velem kapcsolatban levonni, kb olyan, mintha azt mondanám, DE IGEN, AZ ÖSSZES 51%-os válasz a tied... De mégcsak ezt sem mondtam ;)
Most komolyan képes voltál csinálni egy másodreget, hogy felpontozhasd magad?
Hmm... Milyen kis furfangosak vagyunk ma... :-P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!