Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Akik itt sírnak, hogy rondák,2...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Akik itt sírnak, hogy rondák,25 évesen szüzek, nem kellenek senkinek, prostizásra kényszerülnek, azok mégis mit csináltak eddig?

Figyelt kérdés
Én vörös hajú, hipó bőrű, kákabélű vagyok, de 14 évesen elcsattant az első csók, 17 évesen az első szex. Minden ismerősöm kb. ugyan így volt ezzel, még a legrondábbak is. Igazából nem is ismerek ilyen embereket, mint amilyenek ide írnak, el sem tudom képzelni milyenek lehetnek és hogy sikerült ezt összehozni nekik.

2018. jún. 1. 20:26
1 2 3 4 5
 41/44 anonim ***** válasza:
Nem fogok az biztos. De nem is leszek nyitott az ismerkedésre.
2018. jún. 2. 22:27
 42/44 anonim ***** válasza:
En 180 centi vagyok 21 éves altalanos iskolaban szarrá csufoltak megalaztak otthon se volt mindig minden rendben a mai napig nincs onbizalmam csajozás terén konnyu annak értetlenkedni akinek megy a csajozás. Nekem csak a nők terén nincs onbizalmam de bármi másba odaállok megteszem de ezt nem tudom lekuzdeni mindig ugy vagyok vele hogy miert kellenék annak aki megtetszik. Nem javit a helyzetemen az se hogy legutobb egy lanyba szerelmes lettem osszeszedtem magam jokat nevettem vele sokat beszelgettunk adta a jeleket es kiderult h van baratja es tolem semmit se akar na itt volt az a pont hogy egy vilag tort ossze bennem sikerélményem soha se volt a csajozasban es ezert onbizalmam se szoval nem kell leszolni aki sir mert 21 évesen nincs baratnoje aki nem szuletik jokepunek arra szarnak a nők magasrol hiaba vagyok rendes jofiu nem bunko stb eloszor mindig a kulso jon szembe ha az nem tetszik egy nonek akkor szinte lehetetlen érdekelté tenni magad nála gyurja ki magát akinek van rá pénze ahoz h kinèzten az ember valahogy meg kell venni a kondibérletet stb otthon nem lehet nagy iszonyat sok ido kigyurni magam en mar feladtam h szexeljek vagy baratnom legyen ezáltal a szégyenbol nem latok ki de ez van
2018. jún. 3. 07:29
 43/44 anonim ***** válasza:
Én is feladtam és időközben kezdem megutálni a lányokat.
2018. jún. 3. 14:37
 44/44 anonim ***** válasza:
85%
Égessétek ki magatokat teljesen, hogy érzelem-mentessé váljatok, ehhez ott a pia vagy brutál zenék vagy ezek kombinációi. :) Éljen az apátia és a gyülöletkampány. :D F
2018. jún. 5. 07:50
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!