Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Akik itt sírnak, hogy rondák,2...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Akik itt sírnak, hogy rondák,25 évesen szüzek, nem kellenek senkinek, prostizásra kényszerülnek, azok mégis mit csináltak eddig?

Figyelt kérdés
Én vörös hajú, hipó bőrű, kákabélű vagyok, de 14 évesen elcsattant az első csók, 17 évesen az első szex. Minden ismerősöm kb. ugyan így volt ezzel, még a legrondábbak is. Igazából nem is ismerek ilyen embereket, mint amilyenek ide írnak, el sem tudom képzelni milyenek lehetnek és hogy sikerült ezt összehozni nekik.

2018. jún. 1. 20:26
1 2 3 4 5
 11/44 anonim ***** válasza:
92%
Nem általános, de nagyon gyakori!
2018. jún. 1. 21:28
 12/44 anonim ***** válasza:
72%
#11: Most akkor melyik a gyakoribb? Az elszállt igényű férfi vagy a mindegy, csak lyuk legyen férfi?
2018. jún. 1. 21:36
 13/44 anonim ***** válasza:
84%
Ugye a magasságodat megválaszoltad - ami a legfontosabb szűrő - 180 cm vagy. Gondolom ehhez társul egy 70-90 kg testsúly. Na most, inkább felteszem neked a kérdést ebben a formában: Ha 16 éves korodra végleg kialakult volna a magasságod (170 cm) és a stressz/gyors anyagcsere/genetika hármas miatt 51 kiló lettél volna (a mai napig), akkor hány évesen vesztetted volna el a szüzességedet? Az a helyzet, hogy itt nagy arccal kioktatsz mindenkit, miközben kiderül, hogy tökéletes magasságod van. Aztán mindjárt kiderül, hogy jókötésű gyerek vagy. Ja, meg lehet, hogy kifejezetten férfias is vagy. Aztán kiderül, hogy qrvára nincs itt veled semmi probléma. Ez a baj az ilyen nagyképű megmondóemberekkel, hogy mindent jobban tudnak mint a másik. Bújj a bőrömbe 1 hétig. Garantáltan depressziós dühkitörésszerű sírógörcsöt kapnál két kézzel imádkozva, hogy még egy napot ne kelljen így élned. Aztán rájönnél, hogy miért vagyok 24 évesen is még mindig szűz.
2018. jún. 1. 21:56
 14/44 anonim ***** válasza:
86%
Én nem szoktam sírni emiatt, főleg nem itt, de nekem nem a külsőm miatt nem jött össze semmi, hanem mert "más" vagyok belül. Túlságosan más.
2018. jún. 1. 21:57
 15/44 anonim ***** válasza:
61%
#13: Ja és ehhez tedd hozzá, hogy raccsolsz, lúdtalp/bokasüllyedés miatt hülye a járásod és fogszabályozás során elcseszték a fogsorodat. Na így hogyan tudtál volna barátnőd keríteni magadnak?
2018. jún. 1. 21:59
 16/44 anonim ***** válasza:
62%
170 centis ismeroseimnek miert van jo noi? A gyk alapjan lehetetlem lenne
2018. jún. 1. 22:00
 17/44 anonim ***** válasza:
70%
#16: A 170 centis ismerőseimnek miért nincsenek semmilyen női? A gyk alapján a legrondább, legalacsonyabb ismerősöm is nőcsábász lenne.
2018. jún. 1. 22:02
 18/44 anonim ***** válasza:
82%

"Ez szerintem hülyeség. Amúgy 180 cm."

Ez a két mondat tökéletes így együtt :) Te is érzed az iróniát, ugye? Ezzel szépen be is bizonyítottad az igazamat. Quod erat demonstrandum :)

Más ilyen kérdésnél is olvastam, hogy a csávó önbizalomhiányos, pedig 16 évesen 22 éves csajok kacsintgatnak felé. Hamar kiderült, hogy az a gyerek is 180 cm feletti. Az egyik, amit megtanultam, hogy a magasság fontosságát nem lehet túlbecsülni.

Olyan vagy kicsit, mint azok az átlagos vagy afölötti csajok, akik rendre kioktatják a fiúkat, hogy mit siránkoznak itt, mikor párt találni egyáltalán nem nehéz. Persze, mivel nekik nem az. Ők az ő megélésükből indulnak ki, ami az, hogy el kell járni helyekre barátnőkkel, és majd jön egy pasi. Neked is az a megélésed, hogy ez a barátnőzés igazából nem is olyan nehéz dolog, igazán nem érted, mit sír ez a sok szerencsétlen, életképtelen, degenerált, génhulladák, szánalmas, patkány szűz fiú, elvégre a csajozás tök könnyű, hisz neked is megy - igaz, "csak" 180 centi vagy hozzá. Kb. mintha nem értenéd, hogy a sántának miért nehéz a futóversenyt lefutnia.

2018. jún. 1. 22:05
 19/44 anonim ***** válasza:
49%
#16: Csatlakozom az utánad szólóhoz. Nekem sincs 170 centis ismerősöm, akinek jó női lennének. Ellenben olyat már nem egyszer láttam, hogy alacsony emberek céltalanul bolyonganak a diszkóban hajnalig.
2018. jún. 1. 22:06
 20/44 anonim ***** válasza:
37%

12, a kettő ötvözete :) Ismerőseim között a legtöbb csak a nagggyon fullos csajokat akarja de azok közül mindegy neki melyiket :)

Csak ugye azoknak meg ők nem kellenek.

2018. jún. 1. 22:08
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!