Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Másnak se szoktak válaszolni a nők társkeresőn? Ha mégis, akkor törlöm magam minden oldalról?
Üdv!
Rendkívül ritkán kapok választ én is. Valószínűleg a nyitásunkkal ésvagy stílusbeli problémával harcolunk... illetve a hozzáállásunkkal. Feltételezem, régóta vagy partner nélkül te is, így sok önkorlátozó tényezővel állsz neki írni, illetve eközben túlontúl magas színvonalú üzenetet akarunk fabrikálni... ami miatt elvész a természetesség érzete a szösszenetből. Lehet, ez az, amire azt mondják "túl görcsösen próbáljuk"?
Igen, nem írnak vissza. Sőt fotót kérnek és utána nem írnak.
Az életben pl. futnak utánam a csajok, de sajnos olyan nem dolgozó félék/k*rvák.
Én már mindennel próbálkoztam. Shakespeare verseket írtam, valamikor bunkó dumát, valamikor kedveset, valamikor rámenőset, de egyik sem jött be.
Nem hiszem, hogy te tudsz Shakespeare szöveget nyomni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!