Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha jó és folytonos a beszélgetés társkeresőn, miért mondanak a lányok mégis nemet a találkozóra? (Bővebben)
Példának, tinderen párba álltam jó pár lánnyal nagy részüknek írtam is. Abból néhánnyal nagyon jól elbeszélgettem (kb órákat folyamatosan) mégis amikor felvetettem a találkozó ötletét tereltek, halasztottak végül semmi nem lett belőle.
Lehet az a hiba, hogy túl korán kérdeztem? Mennyi idő után kellene találkozót kérni? Én az a típus vagyok, aki nem szeretek napokat csak chatelgetni, nálam az egyetlen célja hogy minimálisan megismerjük egymást és ha van egy kis szimpátia minél előbb vezessem át személyesbe. Szeretek egy randin megtudni dolgokat a másikról, szemtől szembe, nem a mobilt nyomkodva.
Lányok, ti másképp gondoljátok?
Másfelől, lehet "csalódnak" a FB profilomban? Elég üres, nem szoktam posztolgatni van egy profilképem amin viszonylag kevés like van és kb ennyi.
De ha tinderen bejöttem (máskülönben miért likeolt volna és miért beszélgettünk volna), amint meglátja a FB-m elmúlik?:D Ugyanaz a személy vagyok hahó, létezhet ilyen?
Bár ha van aki így gondolkodik az meg sem éri a strapát mondjuk..
Úgy tűnik a nem nemet, a semmi pedig semmit jelent. :/
Mondjuk szerintem normális lenne az a hozzáállás, hogy akivel el tudok beszélgetni neten, azzal élőben is. Hiszen a gondolataimat amit le írok, ki is tudom mondani. Lehet ezzel ők nem így vannak.
30/f
nem veszélyes, de sok lány azt hiszi, hogy veszélyes. bizalmatlanok, félénkek, nehezen nyílnak meg.
tudom, mert rajtam emiatt szoktam meglepődni a fiúk, hogy sok lányhoz képest milyen közvetlen, nyitott vagyok, pedig nekem ez a normális.
nem kérek privit, nem ezért írtam, van barátom.
L22
Manapság már mindnekinek van. A baj csak az, hogy általában ugyanaz a szűk réteg.
Más magyarázat nem lehet annak, hogy 10% szingli nő és vagy 90% muksó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!