Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Akik itt sírnak, hogy rondák,2...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Akik itt sírnak, hogy rondák,25 évesen szüzek, nem kellenek senkinek, prostizásra kényszerülnek, azok mégis mit csináltak eddig?

Figyelt kérdés
Én vörös hajú, hipó bőrű, kákabélű vagyok, de 14 évesen elcsattant az első csók, 17 évesen az első szex. Minden ismerősöm kb. ugyan így volt ezzel, még a legrondábbak is. Igazából nem is ismerek ilyen embereket, mint amilyenek ide írnak, el sem tudom képzelni milyenek lehetnek és hogy sikerült ezt összehozni nekik.

2018. jún. 1. 20:26
1 2 3 4 5
 31/44 anonim ***** válasza:

Higgyétek el a magas, de előnytelen külsejű férfiaknak sokkal rosszabb!

Számít a magasság, de még nem a vég, alacsonyabb lányoknál van esélye, ha amúgy minden rendben van vele. Most a 170 cm alatti férfiakról beszélek.

2018. jún. 2. 11:01
 32/44 anonim ***** válasza:

186 centi csontkollekció srác vagyok, extrém ronda arccal :D

Sok alacsony férfi azt hiszi, 180 felett jönnek a nők, de ez nem így van.

De nem baj, eljárkálok majd prostizni fizu után.

18/F

2018. jún. 2. 11:17
 33/44 anonim ***** válasza:
Utolsó: gyúrd ki magad. Ha felszedsz egy kis izmot, 180 centisen verhetetlen leszel. Neked könnyebb izmosodni, mint nekem nőni...
2018. jún. 2. 11:28
 34/44 anonim ***** válasza:
Á, azért már tennie is kéne valamit, a prosti kényelmesebb. :D
2018. jún. 2. 11:36
 35/44 anonim ***** válasza:
75%
Én 175 vagyok félig izmos, de ez még pitsafüst:) Láthatatlan vagyok a szemükben,de lexarom. :D F
2018. jún. 2. 12:00
 36/44 anonim ***** válasza:
19 évesen 190 cm magas vagyok. Mégis levegőnek néznek 🤔. Bár nem is baj.
2018. jún. 2. 12:51
 37/44 anonim ***** válasza:

33 34 honnan tudjátok, hogy nem edzek?

Csak normális étrenddel, porokkal is minimum egy év amíg jön az izom. És addig nem fogom tűrni a csesztetést a szüzességem miatt.

2018. jún. 2. 18:29
 38/44 anonim ***** válasza:

36-os:

Biztos már túl magas vagy nekik, lehet, hogy azt hiszik "lenézed" őket. :)

De komolyra fordítva..xard le, mást nem tehetsz. F

2018. jún. 2. 19:35
 39/44 anonim ***** válasza:
Sajnos mást tényleg nem tehetek.
2018. jún. 2. 20:34
 40/44 anonim ***** válasza:

39-es:

Később biztos változni fog, de egy biztos ne fuss/epekedj senki után soha a büdös életben, mert az vesztes pozíció. :) 38-as voltam. :) 39F

2018. jún. 2. 21:00
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!