Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ezek után tényleg szakítsak a barátnőmmel?
Nem olyan régen történt ez az eset. A múlthéten az egyik nap egy kicsit hamarabb értem haza a munkából és nagyon meglepődtem, hogy a barátnőm nem volt otthon. A nappaliban találtam egy levelet amiben leírta, hogy már nem azt érzi amit régen és inkább elhagyott. Nem akartam elhinni de láttam, hogy a ruhái sem voltak a szekrényben. Persze én rögtön elsírtam magamat és próbáltam hívni telefonon de nem vette fel. Végül hazajött és nevetve mondta nekem, hogy most megvicceltelek. Nagyot csalódtam benne hiszen már szerettem volna eljegyzni de nagyon megingott benne a bizalmam mert akit szeretek azzal nem teszek ilyen dolgot. Azóta nem tudok úgy rá nézni mint azelőtt pedig nagyon sokszor bocsánatot kért.
26/F
Hát bocsi, de nekem ebből az egészből az jön le, hogy igenis komolyan gondolta ő ezt, hogy otthagy téged és csak levélben értesít a döntéséről. Viszont pár óra alatt végiggondolta, hogy hová menjen? Vissza a szüleihez. Nyilván ezért gondolta meg magát, és választott téged, mert jobb veled élni, mint a 20-as évei közepe felé visszaköltözni anyucihoz.
Szerintem jól tetted, hogy kidobtad (már ha azóta nem könyörögte vissza magát). Amit még nem értek, hogyhogy megtalálta a gyűrűt amit neki vettél? Ezek szerint kutakodik is a dolgaid közt?
Szakítottam vele.
Amikor összepakolta a ruháit akkor találta meg a gyűrűt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!