Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ezek után tényleg szakítsak a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ezek után tényleg szakítsak a barátnőmmel?

Figyelt kérdés

Nem olyan régen történt ez az eset. A múlthéten az egyik nap egy kicsit hamarabb értem haza a munkából és nagyon meglepődtem, hogy a barátnőm nem volt otthon. A nappaliban találtam egy levelet amiben leírta, hogy már nem azt érzi amit régen és inkább elhagyott. Nem akartam elhinni de láttam, hogy a ruhái sem voltak a szekrényben. Persze én rögtön elsírtam magamat és próbáltam hívni telefonon de nem vette fel. Végül hazajött és nevetve mondta nekem, hogy most megvicceltelek. Nagyot csalódtam benne hiszen már szerettem volna eljegyzni de nagyon megingott benne a bizalmam mert akit szeretek azzal nem teszek ilyen dolgot. Azóta nem tudok úgy rá nézni mint azelőtt pedig nagyon sokszor bocsánatot kért.

26/F

2018. máj. 28. 19:57
1 2 3 4 5
 31/43 anonim ***** válasza:
100%
Azèrt ez nem egy apró hiba. Kb trauma, ki tudja mikorra dolgozod fel lehet majd nèha előjön kèsőbb is egy kapcsolatban. Jól tetted a szakitast.
2018. máj. 29. 17:19
 32/43 A kérdező kommentje:
Mégegyszer le fogok ülni vele beszélgetni mert egy több éves kapcsolatot nem lehet egyik percről a másikra lezárni. Nem szeretném elengedni mert nagyon szeretem és terveztük a közös jövőnket de másfelől pedig csalódtam is benne.
2018. máj. 29. 17:25
 33/43 anonim ***** válasza:
72%
Sok sikert a vergődèshez vele a jövőben. Ha mindezt több èv utàn csinàlta, annàl gàzabb...
2018. máj. 29. 18:01
 34/43 A kérdező kommentje:
4 éve vagyunk együtt.
2018. máj. 29. 18:05
 35/43 A kérdező kommentje:
Mégegyszer beszélgettem vele. Mondtam, hogy ezt így ebben a formában nem tudom folytatni. Ha nehezen is megy de el kell engednem.
2018. máj. 29. 20:47
 36/43 anonim ***** válasza:
77%

Tudom, milyen nehéz elengedni, akit igazán szeretsz, de azt is tudom, van, amikor semmi mást nem tehet az ember!

Erőt és kitartást kívánok!

Fura azt mondani, hogy "jól" döntöttél, mert igazából nem rajtad múlt ez az egész:(

2018. máj. 29. 22:45
 37/43 A kérdező kommentje:
Az biztos, hogy most hosszú évekig nem fogok rá nézni egyetlen egy nőre sem. Nem tudok megbízni igazán bennük ezek után. Mindig is távolságtartó voltam velük szemben.
2018. máj. 29. 22:52
 38/43 anonim ***** válasza:
Most ìgy èrzed. Aztân majd jön egy làny, akiben bìzni tudsz ès ez vàltozik. Ha amúgy is tàvolsàgtartó vagy, de őt közel engedted magadhoz, meg mèg a 4 èv, ez egyre gàzabb:( mèg elkèpzelve is szörnyű èrzès, nem mèg àlèlni...:(
2018. máj. 30. 07:01
 39/43 A kérdező kommentje:
Így van. Nagyon rossz érzés.
2018. máj. 30. 07:12
 40/43 anonim ***** válasza:
37%

Hát... Érdekes akkor lehet én vagyok kicsit naívabb/elnézőbb, több éves kapcsolatban ennél nagyobb hülyeséget is le nyeltem... Négy év alatt nem hibázhat valaki egyszersem, komolyan? Te sosem tettél semmi sértőt számára, amiért ilyen dologhoz folyamodott valószínűleg egy kis figyelmért?!

Igazából persze a te döntésed és ha te így látod jónak akkor biztosan így is lesz a legjobb és kívánok erőt, hogy túl legyél rajta.

2018. máj. 30. 09:17
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!