Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Szakítsak a barátnőmmel, ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szakítsak a barátnőmmel, ha sokszor eszembe jut az exem?

Figyelt kérdés

4 hónapja vagyunk együtt és úgy érzem szeretem, nagyon jó vele lenni. Viszont néha azon kapom magam, hogy az exem képeit nézem és arra gondolok,hogy basszus mennyire gyönyörű és sosem láttam még az övénél szebb mosolyt.

Most is azért nem tudok aludni, mert lehunyom a szemem és mintha érezném az illatát.

Egyébként ez csak néha jön élő és általában csak esténként,ha a barátnőmmel vagyok eszembe se jut.

Szerintetek szemétség ez a jelenlegi barátnőmmel szemben? Érzem, hogy nem vagyok fair, de egyszerűen nem tudom kitörölni az ex barátnőmet a fejemből.

24/F

2018. márc. 24. 02:47
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

Nos, ne szakits, ha szereted. Ha csak potlek, akkor igen.

24 eves vagy, nincs meg sok tapasztalatod, ha csak neha jon elo, nem baj, ezt hivjuk nosztalgianak. Te magat az emleket szereted. Ez termeszetes dolog.

Neha mindenkinek vannak ilyen gondolatai, de ezek szep emlekek, nem akarjak a jelenben ujra.

A kerdes az, hogy ez neked a szep mult, vagy meg mindig nem tetted magadat tul az exeden. Ezt eldontheted konnyen, ha elkepzeled, ha valaszthatnal, kit valasztanal. Ha a volt baratnot, akkor nem fair amit csinalsz.

Nezz magadba oszinten, es ha a jelenlegi baratno csak potlek, akkor ne jatsz az erzelmeivel.

2018. márc. 24. 03:11
 2/5 anonim ***** válasza:
35%
Ne szakits. Idovel elfelejted az exed. Az uj bno nagyon kell neked.
2018. márc. 24. 03:49
 3/5 anonim ***** válasza:

Szerintem se szakíts. Viszont próbáld meg inkább erősíteni magadban, mit szeretsz a jelenlegi barátnődben? Nagyon a múltba fókuszálsz.

Van egy mondás, miszerint csak annak van ereje, hatalma az életedben, aminek te adsz.

A negatív gondolataiddal erősíted a nosztalgia érzést.

Vizsgáld át magadban, mit szeretsz a jelenlegiben, miért jöttél össze vele? Ha úgy érzed vannak értékek, valódi szeretet, az szuper, erősítsd mef azokat magadban. Ha viszont rájössz, hogy inkább pótlék, akkor lehet érdemes lenne meggondolni a szakítást, mert nem vagy túl az exen.

29/N

2018. márc. 24. 08:20
 4/5 anonim ***** válasza:
Ha szakitasz akkor egy elegge nehez suly fog a nyakadba esni. Emlek. Vágyakozás. Felfog erősödni. Orulj hogy van baratnod es felejtsd szepen el a multat. Maradjon emlek. Ami majd meg kopik.
2018. márc. 24. 08:57
 5/5 anonim ***** válasza:

nyilván volt oka, hogy szakítottál az előző barátnőddel, nem?

miért nem vagy vele, ha annyira minden klappolt?

velem is volt már, hogy szakítottak kapcsolat elején egy évekkel korábbi nő miatt, pedig bármi lehetett volna köztünk, csak esélyt sem kaptunk egy szellem miatt.

2018. márc. 24. 09:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!