Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szakítsak bátran a barátnőmmel, mert viszonylag könnyű manapság egy normális értékrenddel rendelkező macis pasinak átlagos normális találnia?
7 éves kapcsolatban vagyok egy szolid normális kedves aranyos csinos lánnyal. Ő tervezni akarna vele család, gyerek illetően, de számomra elmúlt a szerelem, úgy gondolom lehet jobb ha most lépek ki ebből a kapcsolatból.
Barátaim biztatnak, hogy tegyem meg, mert csomó csinos szingli nő van. Interneten is rengetek a csinos szingli nő és ha normális vagy úgyis könnyen találsz normális lányt.
Nem tudom milyen a felhozatal, mert eddig eléggé burokban éltem, de sok rosszat is hallottam, mi tévő legyek?
* normális lányt találnia
1. Dehogy akarok lefogyni, én így érzem jól magam....
csak ugorj a semmibe, nem szereted már. a felhozatalt meg meglátod, neked nem ugyanaz lesz a tapasztalatod, mint másnak, aki ide írkál.
nem akarok a lelkiismeretedre hatni ezzel, de dühítő belegondolni, hogy valaki csak azért lenne velem, mert MÉG nem mer kiugrani.
N
Igen, szakíts, ha számodra már elmúlt a dolog (a szerelem MINDIG ELMÚLIK, DE ÁTVESZI HELYÉT A SOKKAL MÉLYEBB SZERETET!!!) és már nem akarsz mellette maradni.
Abból a szempontból fogyj le, hogy így legalább kevesebb egészségügyi problémád lesz a későbbiekben.
Azokra a felesleges kg-ra a szervezetednek semmi szüksége. Nem tudom, hogy mennyi plusz kg van rajtad, de jó lenne, ha utána néznél a túlsúly egészségre gyakorolt következményeinek.
Es majd mikor a kovetkezovel is elmulik a szerelem, akkor keresed az utana kovetkezot?
Ha ilyen gondolataid vannak, akkor inkabb szakits szerencsetlen lannyal...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!