Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ezek után tényleg szakítsak a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ezek után tényleg szakítsak a barátnőmmel?

Figyelt kérdés

Nem olyan régen történt ez az eset. A múlthéten az egyik nap egy kicsit hamarabb értem haza a munkából és nagyon meglepődtem, hogy a barátnőm nem volt otthon. A nappaliban találtam egy levelet amiben leírta, hogy már nem azt érzi amit régen és inkább elhagyott. Nem akartam elhinni de láttam, hogy a ruhái sem voltak a szekrényben. Persze én rögtön elsírtam magamat és próbáltam hívni telefonon de nem vette fel. Végül hazajött és nevetve mondta nekem, hogy most megvicceltelek. Nagyot csalódtam benne hiszen már szerettem volna eljegyzni de nagyon megingott benne a bizalmam mert akit szeretek azzal nem teszek ilyen dolgot. Azóta nem tudok úgy rá nézni mint azelőtt pedig nagyon sokszor bocsánatot kért.

26/F

2018. máj. 28. 19:57
1 2 3 4 5
 21/43 anonim ***** válasza:
68%

Szerintem szakíts!

A barátnőd még nem érett, nem tudja felmérni a tettei következményeit, nem megbízható, ilyen emberrel nem lehet jövőt építeni.

Nő vagyok.

2018. máj. 28. 23:10
 22/43 A kérdező kommentje:
El fogok beszélgetni vele. Nem tudom, hogy mi legyen mert még mindig szeretem de ez nem volt szép dolog tőle amit csinált.
2018. máj. 29. 06:38
 23/43 anonim ***** válasza:

Ha ezt elnézed neki, csak azt "tanítod meg" neki, hogy veled bármit meg lehet csinálni.

Szép dolog, hogy "szereted", de vannak helyzetek, amikor ez sajnos nem elég:( Keress valakit, aki normális!

2018. máj. 29. 07:43
 24/43 A kérdező kommentje:

Beszéltem a barátnőmmel. Elmondtam neki mindent őszintén és azt is,hogy amit csinált velem az nagyon rosszul esett és nem vártam volna tőle. Elmondtam neki,hogy nagyot csalódtam benne és elvesztette a bizalmamat és a továbbiakban nem szeretném ezt a kapcsolatot folytatni. Elkezdett sírni és szorosan átölelt és könyörgött,hogy bocsássak meg neki. Megtalálta a gyűrűt is amivel el szerettem volna jegyezni és akkor teljesen magába zuhant.

Az utóbbi időben egy kicsit furcsán viselkedett mert állandóan nézegette magát a tükörben és mindig kérdezte tőlem,hogy csinosnak látom-e. Én mindig őszintén elmondtam neki,hogy semmi baj nincsen vele és nekem úgy tökéletes ahogyan van. Sokszor volt olyan érzésem mintha szégyellné saját magát pedig semmi baj sincsen vele és hiába beszéltem ezekről a dolgokról vele sajnos nem jutottam semmire sem.

2018. máj. 29. 12:11
 25/43 Fish1 ***** válasza:
100%
Szerintem jó lépés volt. 2 rossz közül a jobbat választottad, így nem fogsz vergődni egy bizalom nélküli kapcsolatban. Ebből nyilván ő is tanult. Az önbecsülésével vannak gondok. Amíg ezt nem építi fel magában, addig egy kapcsolatban sem fogja megtalálni ezt.
2018. máj. 29. 13:40
 26/43 A kérdező kommentje:
Hamarosan el fog költözni, nagyon rossz belegondolni. Sajnálom, hogy így alakult.
2018. máj. 29. 13:42
 27/43 anonim ***** válasza:
78%

Juj azért csak én nem látom ezt annyira súlyos dolognak, hogy szakítani kelljen egy olyan kapcsolatban ahol nem rég még meg akartad kérni a kezét.

Nyilván van miről beszélni, hogy miért tette ezt miért akart rád ijeszteni lehet eddig nem érezte eléggé a szereteted azért is kérdez tőled ilyeneket.

És természetesen ez nem megoldás egyáltalán nem, de nem érzem, hogy ez ekkora nagy bűn lett volna. Az ember azonnal kiábrándul és szakít, ha megcsalják stb, de egy rosszul elsült kis "játszma" miatt...

Hát igazából te tudod, de én azért átgondolnám tényleg szereted-e

2018. máj. 29. 15:43
 28/43 A kérdező kommentje:
Teljes szívemből szeretem és nem akarom elengedni. De ha volt valamilyen probléma miért hallgatta el és miért nem beszélte meg velem? Ezt nem értem...
2018. máj. 29. 16:00
 29/43 anonim ***** válasza:
63%

Hibázott ez tény és biztos, hogy ez nem volt megoldás.

Figyelemre vágyott. Nem lehet, hogy mostanában elhanyagoltad őt, leült egy kicsit a kapcsolat stb?

2018. máj. 29. 16:01
 30/43 A kérdező kommentje:
Igaz, hogy az utóbbi időben többet dolgoztam és a jó időnek köszönhetően többet is sportolok és sokszor keveset voltam otthon. De próbáltam mindig úgy alakítani az időmet, hogy minél több időt töltsünk együtt.
2018. máj. 29. 16:07
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!