Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ezek után tényleg szakítsak a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ezek után tényleg szakítsak a barátnőmmel?

Figyelt kérdés

Nem olyan régen történt ez az eset. A múlthéten az egyik nap egy kicsit hamarabb értem haza a munkából és nagyon meglepődtem, hogy a barátnőm nem volt otthon. A nappaliban találtam egy levelet amiben leírta, hogy már nem azt érzi amit régen és inkább elhagyott. Nem akartam elhinni de láttam, hogy a ruhái sem voltak a szekrényben. Persze én rögtön elsírtam magamat és próbáltam hívni telefonon de nem vette fel. Végül hazajött és nevetve mondta nekem, hogy most megvicceltelek. Nagyot csalódtam benne hiszen már szerettem volna eljegyzni de nagyon megingott benne a bizalmam mert akit szeretek azzal nem teszek ilyen dolgot. Azóta nem tudok úgy rá nézni mint azelőtt pedig nagyon sokszor bocsánatot kért.

26/F

2018. máj. 28. 19:57
1 2 3 4 5
 11/43 A kérdező kommentje:
#10/10: így van.
2018. máj. 28. 20:31
 12/43 anonim ***** válasza:
100%
Ez elég gáz. Ilyesmivel nem viccelünk. Elég alpári barátnőd lehet.
2018. máj. 28. 20:49
 13/43 A kérdező kommentje:
Egy kicsit ki is ábrándultam belőle.
2018. máj. 28. 20:51
 14/43 anonim ***** válasza:
100%
Elég gyerekes barátnőd van. Én nem terveznék hosszú távra vele.
2018. máj. 28. 21:15
 15/43 anonim ***** válasza:

Én ott megmondtam volna neki, hogy akkor azzal a lendülettel mehet is az anyjáékhoz, mert vége.

Ez NEM vicces, és aki tesztelgeti a másikat, az éretlen kis hülye, alkalmatlan bármiféle kapcsolatra.

2018. máj. 28. 22:06
 16/43 anonim ***** válasza:
100%

De mivel te ezt elnézted neki, így újra meg újra hülyére fog majd venni - és miért ne tenné, hiszen még vele vagy.

Egy kicsit is határozottabb férfival ezt meg sem merte volna tenni, mert tudja, hogy lendületből kidobja.

2018. máj. 28. 22:07
 17/43 A kérdező kommentje:
Ettől tartok én is, hogy újra megteszi velem mert úgy érzi majd velem bármit eljátszhat.
2018. máj. 28. 22:31
 18/43 anonim ***** válasza:
91%
Hagyd el. Felelőtlen volt ès ezzel tramumat okozott neked. Soha nem fogod ezt az èrzèst elfejelteni. Ès minden nap mikor hazaèrsz görcsben lesz a gyonrod, hogy ott lesz-e, vagy most mivel "viccel" meg. Ez olxan durva, hogy amîg fel nem dolgozod, az meg sok idő, mèg akàr mikor màssal fogsz èlni is tartani fogsz ettől. Vagy nèha eszedbe jut majd. Ez nagyon èrzèketlen, kegyetlen volt. Hagyd el.
2018. máj. 28. 22:57
 19/43 anonim ***** válasza:
100%
*traumàt
2018. máj. 28. 22:58
 20/43 anonim válasza:
47%
Figyelj, nem volt szép amit csinált és az se lenne szép ha visszaadnád amit az első válaszoló mond(megérdemelné, meg jó poén lenne visszafelé elsütni, de akkor lealacsonyodnál majdnem az ő szintjére.), de mégis el akartad jegyezni, illetve nem a megbántás volt vele a célja. Mellélőtt, megesik, ő is emberből van. Szerintem ülj le vele beszélgetni, hogy ez neked mennyire nem esett jól és nem fogod tolerálni ha legközelebb ilyen jut az eszébe.
2018. máj. 28. 22:58
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!