Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ismerkedtem a neten egy férfival, leveleztünk, chat-eltünk, és egyszer beszéltünk telefonon. Most úgymond szakított velem, szerintetek jogosan?
Azért szakította meg az ismerkedést, mert nem akarom még megmondani a teljes nevem. Én az övét az email címe miatt tudtam meg. Megtaláltam a facebookon, de sokkal több infót így se tudtam meg róla (pár kép, végzettség). Szerinte asszimetrikus így a dolog, semmi értelme az ismerkedésnek.
Ja, azt tudni kell pár szélhámosba már belefutottam.
Most kinek van igaza?
Ha nem er meg egy telefont sem neked, akkor nem ő valo hozzad.
Amugy meg egy ismeretlennel szemben nincs veszteni valod.
Ezt a halacska már elúszott.
Gondold végig, hogy számodra vállalhatóak-e az ismerkedéssel járó kockázatok (amik a valóságban közel sem akkorák, mint a fejedben), és ha igen, akkor a következő szimpatikus jelentkezővel csináld jobban.
"ha esetleg bosszú álló "
Tuti, hogy nem bosszúálló! Azoknak most nincs idejük csajozni, Thanos lefoglalja őket.
Én sem értem ezt igazán.
Egy szia után már ismerősöm akar lenni mindenki a facebookon.Úgy gondolom,hogy el kell jutni odáig,hogy egyáltalán a számod vagy neved kiadd,annyi a kretén pszichopata,ismerős gyűjtögető.
Azt tapasztaltam ezeknek a pasiknak minden napra van egy randijuk,tehát ha te nem érsz rá,mert épp dolgozol,akkor van helyetted 3 másik.
Én talán 2x engedtem a sokadik randi után a facebook ismeretséget,de azt is megbántam.Mindenképpen neked van igazad
Kedves 47. nagyon jól látod.. igen, szorongó/megfelelni vágyó vagyok pici koromtól kezdve. Szerencsére már tudom, hogy ez nem teljesen "normális", szóval dolgozom rajta, hogy érvényesítsem szuverenitásom. Bár, sajnálom hogy így alakult ez az ismerkedés, ma sem tenném másként. Én így éreztem, ő meg nem értette meg, másként érezte. Nincs bennem megbánás vagy szomorúság.
A facebookos hapsi meg elfér, de többet ilyet nem szeretnék. Ez volt a tanulópénz.
45.vagyok
Én mondjuk a nevem megmondom,de hiába találnak meg,az oldalamon nem látni semmit.
Viszont volt olyan srác,akit odaengedtem végignézegette az oldalam,aztán közölte nem kell ilyen nyüzsgő nő,mert látja nem bírok a seggemen maradni.
Van egy túracsoportom ,velük járjuk be Magyarországot és Európát.
Gondolom az ilyen az otthonülő háziasszonyokra bukik,akkor meg az lenne a baj :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!