Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ismerkedtem a neten egy férfival, leveleztünk, chat-eltünk, és egyszer beszéltünk telefonon. Most úgymond szakított velem, szerintetek jogosan?

Figyelt kérdés

Azért szakította meg az ismerkedést, mert nem akarom még megmondani a teljes nevem. Én az övét az email címe miatt tudtam meg. Megtaláltam a facebookon, de sokkal több infót így se tudtam meg róla (pár kép, végzettség). Szerinte asszimetrikus így a dolog, semmi értelme az ismerkedésnek.

Ja, azt tudni kell pár szélhámosba már belefutottam.

Most kinek van igaza?

2018. máj. 26. 19:40
1 2 3 4 5
 1/50 anonim ***** válasza:
2%
Neked.
2018. máj. 26. 19:42
 2/50 anonim ***** válasza:
79%
Mennyi ideig tartott a dolog?Az se mindegy azért.Ha az első nap nem akarod kiadni magad,ok,de egy hónap után már gyanús lenne.
 3/50 anonim ***** válasza:
92%
Szerintem valahol jogos.. Gondolom nem szerette volna ő sem, hogy csak hülyítsed és mivel még a teljes neved sem árultad el így szerintem erre következtetett.
 4/50 A kérdező kommentje:
Kb. két hete ismerkedtünk
2018. máj. 26. 19:43
 5/50 anonim ***** válasza:
78%

Ez is egy mérföldkő. Te nem akartad átlépni, ő tudomásul vette.

Sokkal többen vannak akik valamit titkolni akarnak, mint a paranoiások, de gondolom ő egyik csoportra sem volt nyitott.

2018. máj. 26. 19:45
 6/50 A kérdező kommentje:
Igazából a nevemmel sokra nem ment volna, mert tucat név.
2018. máj. 26. 19:50
 7/50 anonim ***** válasza:
92%

Pontosan milyen szélhámosság állhatott volna a dolog mögött?

Szerintem jogos. Én is hülyének szoktam nézni azokat a nőket akik fel sem merik vállalni magukat még neten sem, miközben ők már elég sokat tudnak rólam.

2018. máj. 26. 19:52
 8/50 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem igaza van. Ha már az elején bizalmatlankodnál velem, én sem erőlködnék.
2018. máj. 26. 19:53
 9/50 A kérdező kommentje:
Igazából attól féltem, hogy mi lesz randi után. Mert, már a találkozóról beszélgettünk, amire én el is mentem volna, persze egy jó forgalmas helyre. De, mi van, ha valami nem stimmel? És a randi után, hogy szabadulok meg tőle úgymond?
2018. máj. 26. 19:55
 10/50 anonim ***** válasza:
86%
Ha jól sejtem a hab a tortán az, hogy te komoly kapcsolatot keresel... xDD
2018. máj. 26. 19:56
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!