Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ismerkedtem a neten egy férfival, leveleztünk, chat-eltünk, és egyszer beszéltünk telefonon. Most úgymond szakított velem, szerintetek jogosan?

Figyelt kérdés

Azért szakította meg az ismerkedést, mert nem akarom még megmondani a teljes nevem. Én az övét az email címe miatt tudtam meg. Megtaláltam a facebookon, de sokkal több infót így se tudtam meg róla (pár kép, végzettség). Szerinte asszimetrikus így a dolog, semmi értelme az ismerkedésnek.

Ja, azt tudni kell pár szélhámosba már belefutottam.

Most kinek van igaza?

2018. máj. 26. 19:40
1 2 3 4 5
 31/50 anonim ***** válasza:

"ha esetleg bosszú álló akkor lehet zaklatni fog"

Ez a veszély fordítva is fennállna.

2018. máj. 26. 20:54
 32/50 A kérdező kommentje:
Igen, a randin megerőszakolom ha nem hagyja magát akkor pedig az otthona előtt fogom várni, hogy megtehessem végre. :):)
2018. máj. 26. 21:05
 33/50 anonim ***** válasza:
Ha egy férfi viccelődne a zaklatással, azt is viccesnek találnád? Én találkoztam már zaklató nővel, nem volt vicces.
2018. máj. 26. 21:13
 34/50 anonim ***** válasza:
A bizalom alapvető hiánya miatt továbblépett. Nincs ebben semmi meglepő
2018. máj. 26. 21:25
 35/50 A kérdező kommentje:

Tudom, sajnos. :(

Ezt elrontottam.

2018. máj. 26. 21:27
 36/50 anonim ***** válasza:

Ha én ismerkedek valakivel, de annyira nem bízik meg bennem, hogy a saját nevét elárulja, az szarjon sünt! :D

Azé' férfi méltóság is van ám a világon! :)

2018. máj. 26. 21:28
 37/50 A kérdező kommentje:
36. :DD
2018. máj. 26. 21:31
 38/50 A kérdező kommentje:
Most mit csináljak? Ha megírom a nevem már biztos nem érdekli..
2018. máj. 26. 21:45
 39/50 anonim ***** válasza:

Ha őszintén esetleg felhívnád, és bemutatkozással kezdesz, elmondod a problémáidat, vagy megérti, vagy nem.

Ha megérti folytatjátok, ha nem akkor elköszöntök.

Ha fel sem veszi, akkor meg egyértelmű.

2018. máj. 26. 21:47
 40/50 A kérdező kommentje:
Nagyon szégyellem magam...nem biztos hogy meg merem csinálni ezekután mit szólhat rólam magában..
2018. máj. 26. 21:56
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!